Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 2

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (388)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LETOŠNÍ OČISTU VYUŽIJEME JAKO JARNÍ ÚKLID"...“ /// Senátorka Roanová má našlápnuto do prezidentskýho křesla, takže taťkové ZAKLADATELÉ jsou v ohrožení… Přehopsáme úvodem (klasika – je třeba vybrat hudbu, herce…) a za 20 minut následuje přehlídka občanů neschopnejch se postarat o svoji bezpečnost, hrdinů, jenž brzo skončej na hřbitově i těch, co maj morální zásady. Ti všichni mě pěkně serou… naštěstí kromě přehlídky houpacích koňů se zbraněma tady máme hezkej hon na senátorku a její černou partu. PURGE, to je rozumná porce krvavý akce a „jakejs takejs“ příběh. Horor je hlavně chování lidí, ale to už vlastně všichni vočekáváme. Dalo by se říct, že tohle téma se nedá vyčerpat. Může jen vomrzet. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rozkaz zněl jasně: Je třeba zabít Babiše! 2.) Vždycky jsem si přál sejmout plyšovýho medvídka (ať už je v jeho kostýmu kdokoliv). 3.) Thx za titule „.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zmiešané pocity. Je to jeden z tých filmov, ktoré si možno nezaslúžia priestor ani v televízií, nie to ešte v kine. Proste len tak na stiahnutie a pobavenie. Ale aj keď to bolo neuveriteľné a lacné Bčko, tak sa na to dalo dívať a akcia -skoro- vôbec neprestávala. Navyše tam hrali moji obľúbení herci. Elizabeth Mitchell, Frank Grillo a Mykelti Williamson sú skvelí herci. Práve kvôli nim som sa rozhodol tento film pozrieť. S príbehom mám tiež zmiešané pocity. Bol prehnaný no cez to zaujímavý. Dúfam že takého sviatku sa nikdy tento svet nedožije. No a tých záporákov so svastikami a konfederačnými vlajkami si mohli odpustiť. Ako horor či sci-fi slabé, no ako akčný film tesne nadpriemerný. ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Při každém díle Očisty jsem silně neztotožněn se základní dějovou linií a něco takového je nad moje chápání a přijde mi to celé vlastně nedomyšlené, prosté a naprosto zvrácené. Na druhou stranu, když chci nějaký horor u kterého vypnu mozek, který je svižný a na nic si nehraje, rád si opět pustím další díl. 65% ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to trochu víc zamakat na logičnosti a víc peněz na větší počet lokací by taky neškodilo (působilo to na mě, jako kdyby se to celý odehrávalo jen v pár ulicích, což je divný, když senátorka se svým osobním strážcem asi půl minuty utíká a najednou se ze svý luxusní čtvrti dostane do nejtvrdšího ghetta, a nebo ten kostel plnej ministrů apod. byl taky nějak nesmyslně hned tam, kde se konaly největší čistky). Akce průměrná a obsazení ze třetí cenový, kromě docela slušnýho Franka Grilla mě nikdo moc nebavil. Vyložená blbost to ale není, spíš taková na půl plynu šlapající žánrová jednohubka, na kterou si za pár let moc lidí nevzpomene. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k nižšiemu hodnoteniu predchádzajúcich dvoch častí tentokrát zaokrúhlim kvôli objektivite smerom nahor. Inak všetko pri starom. Producenti vedia, komu svoju sériu servírujú a nie je dôvod niečo meniť, robiť z Očisty niečo výnimočné. Všetko je limitované rozpočtom, ale z pôvodného komorného hororu sa definitívne stáva akčná séria. Čo sa týka politických odkazov, tak tam tvorcom dávam body navyše za pomerne rýchle reflektovanie súčasnej situácie v USA, netreba príliš dlho dumať nad tým, koho si máme dosadiť za správnu senátorku a koho za fanatického senátora, najímajúceho si náckov na vyčistenie hracieho politického poľa. Ale opäť musím spomenúť, že ako satira niekedy v nie príliš blízkej budúcnosti by podobné prirovnania boli účinnejšie a chytrejšie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Leo Barnes (Frank Grillo) při závěrečné přestřelce odešel předními dveřmi a po střelbě kněze se vrátil zadními. Ty však neměly být přístupné. (TonoM)
  • Jediným hercom, ktorý sa objavil vo všetkých prvých troch častiach, je Edwin Hodge (Dante Bishop). (beso74)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama