Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Po mozna spetku banalne pusobici uvodni zapletce si Night Managera zacinam velmi uzivat. Zajimave se serie rozjizdi predevsim po "vyreseni" situace kolem jeho chranenkyne. Zejmena pak prostorem pro ostatni postavy. Hiddleston tradicne skvely, byt jeho postava pusobi zatim nepatrne predvidatelne, ale ocekavam velke veci. Hollander tradicne kouzelny, byt zatim spise pricmrndava. Colmanova zatim tradicne dobre zahrana a uveritelna. Famozni je pak nenapadne bravurni herecky projev Laurieho. Co ten dokaze vyvolat svym pohledem a mimikou za mrazeni, velky obdiv. Myslim, ze nas ceka hodne skvela zanrova zabava s krasnymi krajinkami. Tesim se, zatim za 4 hvezdy, patou si nechavam na pozdeji pro scenaristickeho strycka prihodu... :) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

John le Carré jako vymalovaný. A do šesti hodin už se převod jeho románu vejde. Tom Hiddleston a Hugh Laurie jsou báječná dvojka, a v minisérii se toho děje dost i na začátku, než druhý jmenovaný vstoupí do děje, takže nuda nemá šanci. Od Susanne Bier jsem zrovna takovouto variaci na bondovky nečekal, ale zvládla ji bravurně. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja nie som až takým veľkým fanúšikom seriálov, ako som filmovým nadšencom, no občas sa pritrafí niečo, čo ma zaujme a rozhodnem sa na to pozrieť. A presne do tejto kategórie spadal seriál "The Night Manager". Veľmi dobrá thrillerová atmosféra, fantastický výber hercov do týchto rol a vynikajúca charizma, ktorú majú tak ako Laurie, rovnako aj Hiddleston. Okrem toho vedia perfektne spolupracovať a veľmi dobre fungujú spolu. Je radosť ich oboch sledovať. Má to vynikajúce otvorenie, ktoré človeka navnadí a absolútne dokonalý záver, ktorý si užijete podľa mňa náramne a budete od radosti kričať - "Paráda!" Atmosféra seriálu je skvelá a neustále človeka fascinuje. Titulky sú podľa mňa jedny z najlepších, čo som mal možnosť vidieť a to je čo povedať. Plus veľmi dobrý thriller s príbehom, ktorý sa neustále posúva dopredu a dopredu a len človek čaká ako to dopadne. Pretože stať sa môže čokoľvek. A máme tu aj skutočne efektnú šou plnú výbuchov, ktoré pôsobia oveľa lepšie, než väčšina výbuchov, ktoré je vidno v seriáloch. Ak ste fanúšikom krimi a thrillerov, tento seriál náležite oceníte a rovnako ho tak oceňujem aj ja. Hodnotenie: A+ ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijmout prosbu půvabné dámy v nesnázích by asi měla být pro každého muže povinnost, ovšem tahle Tomu Hiddlestonovi pořádně zamíchá životem. Noční manažer káhirského hotelu se tak zaplete do nebezpečné sítě mezinárodního obchodu se zbraněmi. Snaží se vytěsnit to, co se jedné osudné noci v hotelovém pokoji stane, ovšem po čtyřech letech se mu v jiném (švýcarském) hotelu vzpomínky vrátí – s příjezdem vychytralého obchodníka s ksichtem Hugha Laurieho. Nicméně choulostivé dokumenty, které získal, už jsou v rukou britské tajné služby. Korupce v MI6 nicméně sahá do vyšších pater. První problém nastává prakticky záhy: a to, že utajenému Hiddlestonovi jsem žádnou válku na Blízkém východě nevěřil ani náhodou. Všichni jsou tu drsní a tajuplní, každý se tváří, že je o krok dopředu před protihráčem. Ovšem spousta momentů je únavných a nevěrohodných. A najednou se náš hrdina stává pravou rukou ilegálního obchodníka. Chodí s jeho synkem na zmrzlinu, maže partnerkám vlivných mužů záda, jiné před ním shazují šaty nebo tajně brečí do peřin. Gradace se divák nedočká ani v závěru, který je slabý a děravý. Nechápu to oslavování scénáře. Mnohdy je to hodně samoúčelné a hodně chtěné. Ačkoliv Susanne Bier málokdy zklamává, tady překvapivě vaří z vody. Hra s divákem jí vždy šla poměrně znamenitě, její postavy v minulosti dýchali autenticitou, tady nečekaně selhává. Laurie je nakonec jen bezmocná kočka. A Hiddleston v roli agenta v utajení působí jako pěst na oko. A ta jeho nekonečná přehlídka široce sladkých úsměvů… Ajaj. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Tom je prostě sekáč. Ikdyby hrál popeláře, tak to bude mít grády :-). No a když je to recepční/špion... Série vskutku povedená, se zajímavým námětem ( člověka napadá kolik takových Roperů ve skutečnosti je... ), dobře režijně vedená i herecky obsazená. K větší spokojenosti chybí, tedy vlastně přebývají některá klišé v zápletce. A závěr je spíš z kategorie selanka. Přesto nadprůměrná podívaná... ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Všetky mená a prezývky Jonathana Pinea (Tom Hiddleston) súvisia so stromami: Pine = borovica, Lindon = lipa, Quince = dula (plod) a Birch = breza. (Arsenal83)
  • Adaptácia scenáristu Davida Farra je aktualizovaná do doby produkcie tohto televízneho seriálu a nie je zasadená do obdobia zdrojového románu Johna le Carrého z roku 1993. (Arsenal83)
  • Olivia Colman presvedčila režisérku Susanne Bier, aby ju obsadila do úlohy Angely Burr, aj keď bola tehotná, pretože argumentovala, že Frances McDormand dobre zahrala svoju postavu Marge Gundersonovej ako tehotnej vo filme Fargo (1996) a „tehotenstvo pridalo na dráme". Rozdiel bol však v tom, že McDormand v skutočnosti tehotná nebola a nosila protetiku. (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama