Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré! O filmu je lepší nevědět nic. Nejprve se příběh těžkopádně rozjížděl. Otřepané téma - rodina (dcera, otec a budoucí macecha) se nastěhuje do domu, ve kterém podle všeho straší. Jedna rodina vyvražděná, druhá se ztratila. A teď se navíc začnou věci přemisťovat, ozývají se divné zvuky a zmizí kocour. Mé obavy, že se jedná o další mizerný bubufilm, se naštěstí rozplynuly, za což dávám hvězdu navrch. Jasně, jako první se mi vybavili Lidé pod schody, no a pak ještě několik dalších kousků. Nevadí. Atmosféra ke konci houstne a smrt mává kosou na všechny strany. A závěr? Ještě jedna hvězda navíc! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „V domě“ není skvělý horor, není to ohromující horor, ale je to dobrý horor. Je to horor, který vás dovede vystrašit, možná se leknete, ale především je zde důležitá atmosféra, která by se dala krájet a která je spojena s tím, že jsou zde místy skutečně velmi povedené scény. Třeba sledovat, co se za mnou děje v odrazu na kuchyňské lince, mi přišlo skutečně strašidelné. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rodina s lehce problémovou dcerou se přestěhuje do baráku, který má jistou minulost a v tom baráku někdo, nebo něco je. Takže na první pohled kýč jako prase a upřímně řečeno ani na druhý se nejedná o nic objevného. Claydon se sice snaží už na začátku diváka trochu zmást, ale na to mu nikdo nemohl skočit a tak se asi tak dvě třetiny filmu nic moc neděje, pokud člověk nepočítá nějakou tu staženou peřinu nebo siluetu rýsující se za sprchovou zástěnou. No ale jakmile se objeví záporák v celé své kráse, tak získává film na obrátkách a samotné finále bylo výborné, takže nakonec panuje relativní spokojenost. Ale i tady to zavání promarněnou příležitostí. Nicméně od minula se Claydon viditelně zvedl, tak snad to bude pokračovat. 60% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Zpěvák z HIM nahání hrůzu jedné sympatické rodince, která se právě přestěhovala do domku, co vypadá jako z americkýho hororu. Ale vážně. Ze začátku to vypadá jako naprosto tuctový, nudný a sériový hounted house kousek, ze kterého se má vyklubat nějaké strašlivé tajemství a duch ve sklepě (apríl, na půdě). Světe div se, ono se to rozjede jinak a perfektní konec dokazuje, že z režiséra podprůměrného vraždění lesbických upírek se může vyklubat ještě solidní hororový nadšenec. Doporučuju jako jednohubku pro všechny, kteří bydlí, a nebo ještě lépe, se chystají, postavit nějakou pěknou dřevostavbu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

X-krat sfilmovany namet, ktory sa vsak svojim spracovanim pozitivne od ostatnych nelisi. Este prve dve tretiny sli aspon v zauzivanej linii a postavam sa "bezny" zivot dal ako-tak verit. Erin, ako "isckricka" z The Boys som to tu ako teenagerke nezbastil. Chapem vsak, ze ak sa divak stretne prvykrat s tou premisou, moze ho to celkom "dostat". 40% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama