foto

Nadine Velazquez

  • nar. 20.11.1978 (40 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Nadine se narodila 20.listopadu roku 1978 v multietnické čtvrti v Chicagu jako prostřední ze tří dcer přistěhovalcům z Purto Rican. Jako dítě byla velmi hyperaktivní a původně se chtěla stát gymnastkou. Ve věku 18-ti let navštěvovala Columbia College v Chicagu, kde získala titul bakaláře v oboru marketing. Právě zde se začala věnovat roztleskávání a divadelnímu herectví, kde hrála například rozzlobeného porotce v klasiké hře THE TWELVE ANGRY JURORS.

Zájem o herectví se u ní ale projevil už ve 13-ti letech díky zájmu o její oblíbený seriál PUNKY BREWSTER. Z tohoto důvodu začala navštěvovat talentové kanceláře v Chicagu, kde sice splnila vše co měla přikázáno, přesto smlouvu nedostala. Později se začala objevovat v reklamách. Její první byla pro McDonald, díky níž začala dostávat stále více nabídek. To ale Nadine nestačilo, protože si chtěla splnit svůj dětský sen a proto se odstěhovala kam jinam než do Los Angeles.

Ve městě andělů k Nadine přistálo pár malých rolí v různých filmech a seriálech, počínaje REGGIE RECK BYTHEWOOD přes BIKER BOYZ až po CHASING PAPI. Dále se objevila například ve slavném seriálu THE BOLD AND THE BEAUTIFUL, v epizodní roli hořké HBO komedie ENTOURAGE či v roce 2004 v akční komedii BLAST! po boku Ediieho Griffina nebo Vinnieho Jonese. Díky svému vzhledu se ale proslavila i jako modelka, důkazem může být hlavní strana časopisu Maxim. S přibývajícím časem začaly přicházet větší role, například v horroru HOUSE OF THE DEAD 2. Nadine se mohla objevit i ve známém akčním seriálu PRISON BREAK jako přítelkyně Fernanda Sucreho, což ale bohužel nevyšlo.

Naštěstí pro všechny její fanoušky dostala nabídku na zatím svou nejzámější roli Cataliny Aruca ve známem komediálním seriálu stanice NBC MY NAME IS EARL, kde si po boku Jasona Leeho a Ethana Supleeho vydobyla své místo na výsluní. Tento seriál jí pomohl k nominaci na cenu EMMY,ALMA či Screen Actors Guild Awards. Nadine nedávno pracovala na muzikálu DAY IN THE LIFE, akčním thrilleru WAR s Jetem-Li a Jasone Stathamem či MIAMI KINGS BEACH, filmu natočeném dle skutečného příběhu. V poslední době se věnuje natáčení komedie HUSBAND FOR HIRE.

Lukáš "Kopik" Kopeček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Discarnate
Sharon 1, 2, 3
2016 Aztec Warrior
The Bounce Back
The Charnel House
V domě
2015 Clarity
Win, Lose or Love (TV film)
2014 Sister
2013 Práskač
2012 Let
2010 PSA: An Important Message from Women EVERYWHERE
2009 A Day in the Life
All's Faire in Love
2008 Manžel na objednávku (TV film)
2007 Boj
Gangsteři z Miami (TV film)
2005 Americký sen
Hollywood Vice (TV film)
House of the Dead 2 (TV film)
2004 Boj o plošinu
Poslední jízda (TV film)
2003 Motorkáři
Všechny chtějí Papiho

TV seriály

2018 Seal Team 6 (TV seriál)
The Reckoning (S02E09)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
FUBAR (S02E07)
další epizody (9)
2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Koncovka (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Doznání (S01E06)
další epizody (8)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
2016 Z Nation (TV seriál)
Doc's Angels (S03E11)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zmocněnec 2/2 (S03E19)
Zmocněnec 1/2 (S03E18)
Liga snů (TV seriál)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
The Block (S07E10)
The Blind Spot (S07E03)
další epizody (4)
2014 Killer Women (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Hra s ohněm 2/2 (S02E19)
Hra s ohněm 1/2 (S02E18)
Liga snů (TV seriál)
EBDBBnB (S06E11)
The Hot Tub (S06E05)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Se vším všudy (S02E14)
další epizody (13)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Kapela pro děti (S03E19)
Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Near Death Flex-perience (S05E10)
další epizody (4)
Arrested Development (TV seriál)
It Gets Better (S04E13)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smolný den (S01E15)
Komu ublíží pravda (S01E14)
Koláčový ples (S01E13)
další epizody (4)
Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
The Anchor Baby (S04E08)
další epizody (5)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Horká vlna (S01E04)
Gumbo a sláva (S01E03)
Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
Ol' Smoke Crotch (S03E04)
další epizody (4)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražda ve vlnách (S01E06)
Liga snů (TV seriál)
Ramona Neopolitano (S02E11)
High School Reunion (S02E10)
The Anniversary Party (S02E06)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Náhlá smrt (S09E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše pravdivé lži (S09E10)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Usual Bet (S01E05)
Sunday at Ruxin's (S01E03)
The Bounce Test (S01E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtelná odplata (S06E04)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (23)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (21)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (22)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (10)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
New York (S01E08)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(37)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace