Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Prcek008 

všechny recenze uživatele

Z letošních dvou seriálů, které svou kriminální linku zavěšují na úspěšné starší vědeckofantastické snímky, dopadl právě Limitless o mnoho lépe. Nepůsobí jako parazit, ale funguje samostatně, hlavně díky vesele laděné hlavní postavě. Celé to hraje na lehčí notu, no a Debra je stále stará dobrá Debra (i když se jmenuje Rebecca). Vydrží-li nasazená úroveň, myslím si, že s Brianem Finchem se budu setkávat pravidelně. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

Reklama

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutá první (a nejspíš bohužel poslední) řada. Pilot moc nenadchnul, prakticky jen silně kopíroval začátek filmové předlohy, kde se naprostý ztroskotanec společnosti dostane k unikátní "chytré droze" a stane se z něj geniální člověk, které zvládne téměř cokoliv. Nakonec se ze seriálu stala taková další kriminálka s celkem kvalitním vedlejším příběhem a příjemnými postavami. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pilot měl teda bezchybný tah na branku! Herci sympatičtí, tempo skvělé a režie přesná. Jediné, co mi zabránilo dát plný počet, je až přílišné kopírování předlohy z roku 2011. Nápad si samozřejmě zasloužil seriál a Bradley Cooper potěšil, ale že bude stejná hudba, dějové schéma pilotu i vizuální pojetí jsem vážně nečekal. Chtělo by to trochu víc inovace, ale té se třeba dočkáme v dalších dílech, takže zatím zůstávám optimistický. EDIT: Moje důvěra v tvůrce se vyplatila. S přibývajícími díly se rozrůstá zápletka se senátorem Morrou a seriál jde do hloubky vzniku a účinků NZT. Takže nedokonalosti z pilotu jsou odpuštěny a hodnocení zvyšuji na plný počet. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový sci-fi seriál od CBS, který lehce navazuje na stejnojmenný film Bradleym Cooperem. Brian Finch se totiž jako naprosto nevýrazný a neúspěšný muzikant ve snaze pomoci svému nemocnému otci dostane ke zvláštní droze zvané NZT. Ta vám umožní dostat se ke všem částem mozku najednou a vy jste pak schopni dělat neobyčejné věci. Má to ale své stinné stránky. Její uživatele někdo postupně vraždí. Proto se Brian spojí s agentkou FBI, kterou hraje půvabná Jennifer Carpenter. :) Brian se tedy dostává do nového světa plného nečekaných možností. Líbí se mi i malé zapojení Bradleyho Coopera do děje. ;) Nakonec se situace zkomplikuje a do děje se přidávají další postavy. Brian musí lhát a často čelí nepříjeným rozhodnutíim. Každopádne se z nich díky svému důvtipu vždy dostane. Finále skončilo celkem vesele. Další série ale bohužel nebude... "Už žádný Mike a Ike." :D ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)

Reklama

Reklama