Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer

Recenze (91)

carly 

všechny recenze uživatele

Ma to svoje lepsie a horsie momenty. A je fakt, ze Clary, Simon a obcas aj Jace mi dost piju krv. Ale Isabelle, Magnus a Alec su uzasni a jednoznacne sa to kvoli nim oplati pozerat. A taktiez Rafael je zabavny a Lydia tiez nie je na zahodenie. Tiez sa mi paci, ako zatial riesia vztah Aleca a Magnusa, ktori su dovod, preco som serial zacala pozerat. Vizualne je to krasnea bojove sceny sa im tiez celkom daria. A aj herci su skveli. Snad im to vydzi aj do druhej serie. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Ode zdi ke zdi, takto bych všech 55 dílů okomentoval. Dlouho trvá, než si člověk k některým postavám vytvoří vztah, některé (primárně Clary, ti celou dobu leze na nervy). Slabší díly střídají silnější. Kdyby vše skončilo v polovině třetí série, mohlo by být i lepší hodnocení, nicméně posledních 12 dílů je totální vymejvárna mozků, což musím zohlednit v hodnocení. Jako celek vychází to jako průměr a doporučení spíše pro teen publikum. ()

Reklama

katka74 

všechny recenze uživatele

Na první 3 díly jsem jen nevěřícně koukala a kroutila hlavou. Asi jsem nikdy a nikde neviděla horší herečku, než představitelku hlavní hrdinky v tomto seriálu. Jace jako postava není šťastně napsaný, v podstatě jen tajně miluje a souží se láskou ke Clary (nechápu, proč??). Nejlepší postava Magnus, jejich lovestory s Alecem byla jediným důvodem ke sledování dalšího dílu. Simon asi nejlepší výkon ze všech mladých a krásných, ze starší generace byl hodně fajn Luke. Dokoukala jsem z povinnosti, když už jsem se do toho dala, přeci to nevzdám. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vytříbené dialogy, sympatická hlavní hrdinka, jejíž představitelka to určitě daleko dosáhne daleko, protože hraje opravdu výborně. Promyšlený příběh, kde dává všechno smysl, zapadá to do sebe a nikde tam nejsou prázdná místa. Ani náznak hloupé červené knihovny. Střihy, které jsou velmi chytře a originálně vymyšlené. Prostě tohle všechno tomu chybí a občas je to tak stupidní, že i Čarodějky vedle toho vypadají jako umělecké dílo. Na drogách nebo alkoholu je to skvělé. Určitě jo. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Místo abych si přečetla knižní předlohu, pustila jsem se do seriálu... Ach ta škoda. Je to tak strašně naivní, povrchní, umělé.. Hlavní hrdinka vyumělkovaná, dialogy příšerné a těch LGBT párů až nějak moc.. ale i tak mě to celkem chytlo a já se vždy těšila na další díl. Ještěže už ale další není :-) ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Slova, kterými Valentýn Morgenstern (Alan Van Sprang) popisuje, jak to vypadlo po smrti („Byl jsem v temnotě, nebylo tam nic než stíny a já jsem byl jedním z nich.“) jsou stejná, která v knižní předloze po svém oživení použil jeho syn Jace. (vojtaruzek)
  • Herci si museli povinne prečítať sériu "Nástroje smrteľníkov," aby lepšie porozumeli svojim postavám. (Paulo)

Reklama

Reklama