Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když dvouvaječná dvojčata zjistí, že jim jejich matka celá léta lže o jejich údajně zesnulém otci, vydávají se na cestu, aby ho našli. (Freeman Ent.)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (40)

Fr 

všechny recenze uživatele

„HELE. MY SE TĚ NESNAŽÍME VYDÍRAT. JEN CHCEME, TATI...“ /// Hroznej vopruz… Dva bráchové hledaj fotra (žádný malý děti… dospělý chlápci, kde jeden si myslí, že jeho život stojí za hovno a ten druhej je klikař. A většinou se chovaj jako kokoti). Berou to vážně a zjišťujou, že těch variant je víc. A víc… Tak je to takový…. Jako když třeba Bill Muray vzal Zlomený květiny. Nebo když holky sedly do Tátovy volhy… Okamžiky, který třeba jsou i vtipný - na mě to moc nefungovalo. Prostě nakonec je to vo takovým tom sbližování… ale s celkem fajn pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vzít bráchu na vejlet (aby si konečně zapíchal). 2.) U nás platí, že fotr je neznámej (a chystáme se ho hledat). 3.) Thx za titule „satanic.girl“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Father Figures mě opravdu příjemně překvapil. Trailer mě sice zaujal a taky pobavil, naučila jsem se ale na trailery nevsázet. Některé scény sice byly zbytečné a některé byly vyloženě "cringe", ty příště asi přejedu rychloposuvem, celkově byl ale Father Figures vcelku vtipný film se skvělou zápletkou, že se divák neměl šanci nudit. Ani závěr mi k mému překvapení nepřišel stupidní, což většinou u takových filmů bývá. Rozuzlení zajímavé a dá se říct, že i překvapivé. Hvězdičku ubírám kvůli začátku, rozjezd to sice nebyl špatný, ale když je mi při sledování trapně za samotné herce, určitě filmu nemůžu a nechci dát všech pět hvězdiček. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká záplavu humoru a trapných situací, bude zklamán, vlastně nepočítám-li jedny kočičí oversize varlata, je film prostý i jakýchkoliv hrubozrnných scén. To oceňuji. Jinak jde o prostou road movie středního proudu, lehce stravitelnou, v závěru i mírně dojemnou. 60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Father Figures" je nakoniec lepšou komédiou, než som si myslel, že bude. Nebol som úplne nadšený z obsadenia, no dokázalo ma príjemne prekvapiť. S Owenom Wilsonom osobne nemám problém, no reálne som nikdy nebol fanúšikom Eda Helmsa. Často pôsobí maximálne trápne, otravne a málokedy dokáže dať filmu správneho ducha. No v tomto filme taký vôbec nie je. Dokonca mám pocit, že je to jedna z pár rolí, kde mi absolútne sedel. Nesnažil sa do toho dávať moc afektu, humor (až na pár výnimiek) nebol prízemný a celkovo sa sústredíme najmä na vzťah medzi dvoma bratmi, kde jeden celý život žiarlil na toho druhého. A teraz idú hľadať svojho pravého otca. Takže máme tu niekoľko dobrých tipov na otca a scénkam humor rozhodne nechýba. Je to jednoduchý film, v niektorých miestach priehľadný, ale v iných zase naopak vie priniesť aj pár dobrých prekvapení. Ja som si osobne sledovanie užil a myslím si, že ak máte radi komédie, tak toto je (podľa mňa) jedna z tých lepších. Som spokojný. Hodnotenie: B ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Lawrence Sher, který si jako kameraman přičuchnul k takové filmařině, jako je Joker (r.2109), Týpci a zbraně (r.2016) nebo Pařba ve Vegas (r.2009), si vyzkoušel jaké je to usednout na židličku označenou jmenovkou „režisér“. A zřejmě pochopil, že nestačí strčit do auta dvě osvědčené tváře, co se týče lehce nekorektních komedií a zbytek už se stane sám. Ale jinak jo. Helms s Wilsonem dělají to, co jim jde nejlépe. Zápletka je v pořádku. Sem tam se i upřímně zasmějete. Vedlejší postavy pomáhají, seč můžou….zmínil bych především Katt Williamse. Najede se i na lehce vážnější notu a celkově to docela šlape. Sher se přeci jenom od pánů Phillipse nebo Mottoly něco naučil, uvidíme, co bude dál. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama