Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den školy se uhlazený učitel Andy Campbell nechtěně zasadí o vyhazov svého obávaného kolegy Rona Stricklanda. Když ho pak Strickland vyzve na pěstní souboj, Campbell musí najít způsob, jak se vyhnout krutému výprasku. Ice Cube a Charlie Day hrají v komedii "Na férovku, pane učiteli" dva středoškolské učitele, kteří se chystají vyřešit své rozpory pěkně po „drsňácku.“ Poslední den školy se uhlazený učitel angličtiny Andy Campbell (Day) ze všech sil snaží udržet věci pod kontrolou, a to i navzdory nejapným vtípkům maturantů, špatnému vedení a rozpočtovým škrtům, které ohrožují pracovní místa. Všechno ale začne jít od desíti k pěti poté, co se nechtěně dostane do křížku se svým mnohem drsnějším a obávanějším kolegou Ronem Stricklandem (Ice Cube), který Campbella vyzve na staromódní pěstní souboj za školou. Zpráva o potyčce se šíří rychlostí blesku a stane se přesně tím, co tahle škola – i Campbell - potřebují. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (109)

notozjano 

všechny recenze uživatele

Pěkně,pěkně. Ze začátku mě slabošství pana učitele trochu štvalo, ovšem jakmile tuto škatulku odhodil jsem se smíchu už neubránil. Neskutečně vtipná a místy i dost sprostá komedie. Nejlepší scény - vystoupení dcery a pobyt ve vazbě - se mi tak zaryje do paměti, že zeptá- li se někdo na doporučení nějaké komedie, bude to tahle. Silné 4. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma mrzí, keď vidím komédiu, ktorá má potenciál na dobré scény a super dialógy. Aktuálny film „Fist Fight“, ktorý spomenuté prostriedky mal, však z toho takmer nič nevyužil. Film v prezentovanom kontexte je v podstate zbytočná záležitosť. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Připosranej učitel bonzl rapla učitele Ice Cuba, protože šel na děti se sekerou, kvůli čemuž ho vyhodili, a to by bylo, aby to nebyl masakr. Docela dobrá komedie, já jsem se bavila. Takový styl humoru je mi blízký, připosraného učitele zahrál Charlie Day velmi dobře a ostatní učitelský sbor v čele se sjetou výchovnou poradkyní a sprostým, věčně nasraným ředitelem byl skvělý. Očekávání jsem neměla velké, je to taková přízemní komedie, takže jsem dostala to, co jsem čekala. Na nudné odpoledne - proč ne. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

No teda, tak toto bola kolosálna stupidita, akú som už dlho, fakt dlho, nevidel. A to mám Charlieho Daya fakt rád, takže som tak akosi dúfal, že to bude aspoň ako tak obstojná komédia. Ale toto je vážne čistý odpad! Zopár dobrých hlášok, ale ani tie nezachránili ten film pred totálnym fiaskom, keďže už samotný scenár a zápletka je maximálne priblblá a plná trápnosti. A pritom to mohlo byť s tým hereckým obsadením a školským prostredím vcelku vydarený film. Nuž, toto si nič iné ako hodnotenie Odpad! nezaslúži. Hrôza! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Prvý film pre Tracy Morgan (tréner Crawford) po nehode z roku 2014. Pri nej nešťastne zahynul komik James "Jimmy Mack" McNair a Tracy sa zranil. Obaja cestovali autobusom, do ktorého narazil kamión. (belinko)
  • Podľa slov Ice Cube (prof. Strickland) trvalo natáčanie bitky medzi hlavnými protagonistami 8 dní. (belinko)

Reklama

Reklama