Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Handle 

všechny recenze uživatele

Trailer mě nezaujal a fakt jsem byl téměř přesvědčený, že půjde o nevtipné klišé, které tu neuvidí červenou barvu ani z vlaku... No a nakonec jsem se řezal smíchy v kině jako nikdy a místy se mi i chtělo zvednout ze židle a zařvat něco ve stylu "yeeeeea fuckin' bitch!"... :D No, co Vám budu, prostě absurdní úlet jak blázen, záměrná přehnanost až sebeparodie a blbej styl humoru - přesně tak, jak miluju. Snad bych se nebál příště ještě víc odvázat a vyhnout se hlušším místům, ale většinu stopáže jsem se bavil prostě královsky. Nevím, jak se zapnutým mozkem, ale s vypnutým určitě 5*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ta děvka hraje nebezpečnou hru!-Ona hraje fotbal?- Spíše tragikomedie, co v sobě ukrývá vztahové problémy, a ne malé, ovšem divák se po většinu času spíše usmívá, nebo rovnou směje. Osobně nejvíce se mi asi líbila pitka na baru a následné, a řekl bych až punkové, řádění v supermarketu. Mám pocit, že mnozí by se podobně rádi odvázali - kašlat na pravidla, ať žije anarchie - ale nikdy se k tomu neodhodlají. Film je také příjemně (což asi není nejlepší slovo, spíše vyjádření pocitu) vulgární asi tak, jak se rozohněné (nejen matky) vyjadřují. Při scénce, jak si poradit s neobřezaným penisem, by se zřejmě leckterá nejen panna červenala (a nebo možná ne), přitom však nepůsobí lacině vulgárně. A dodal bych, že český dabing tomu dal tu správnou šťávu. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Asi zhruba po půl hodině jsem si říkal, jak je možný, že tohle má dokonce i pokračování. Je to klasická americká komedie, která staví na hlouposti, nechutnosti a sprostých výrazech a poslouží na jedno podívání. Na druhou stranu chápu, že to někomu pomůže k odreagování, ale žádný megahit to určitě není. Pokud patříte mezi fanoušky Mily Kunis nebo Kristen Bell, tak hurá do toho. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Klasická Hollywoodska remeslená brainwash kino snímka na ktorej (ako vidíte za jednu hviezdu) sa mi páčilo to, že bolo očividné na scenáristoch, že asi majú s rozvodmi alebo s rozvedenými mamičkami skúsenosti lebo to čo sa tam dialo v istých scénkach hraničilo skoro s dokumentom :) veľmi realistické a možno trošičku zábavné. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Všetky zaneprázdnené a uťahané matky budú júchať radosťou pri sledovaní a súhlasne prikyvovať hlavou, keď budú sledovať rebéliu hlavných predstaviteliek. Pravdou je, že snímok ťaží z osvedčených metód a ničím neprekvapí, ale aj tým, že je príjemne zábavný a má v sebe očisťujúci mechanizmus. Minimálne pre tie ženy a matky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama