Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příhody svérázného cukráře, kterého chce jeho matka za každou cenu oženit... Třicetiletý Šimon Šindelka (E. Horváth) je sice uznávaný mistr v oboru uměleckého cukrářství, jehož dorty a zákusky získávají mnohá ocenění, ale na straně druhé je v praktických věcech zkrátka smolař bydlící u své matky (I. Kačírková). Se životem starého mládence je ale koneckonců vcelku spokojen a o výraznou změnu se nijak zvlášť nesnaží. Spokojená už ale není jeho matka, které začíná docházet trpělivost a velmi asertivně svému synovi dohazuje nápadnice přes inzeráty v novinách, což se Šimon snaží všemožně sabotovat. Ženám se však nedá zcela uniknout a zálusk si na něj činí koketující servírka Jolana (R. Mašková) z hotelu, kde spolu pracují. Na ni má ale zase spadeno vrchní Balucha (A. Hryc), kterému žádná šmelina není nikdy dost proti srsti, a tak je nabíledni, že na sebe absurdní situace nenechají moc dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Poměrně slušná komedie, Andy Hráč ty zaporaky zkrátka umí. Normálně bych dal tři, ale za sex symbol našeho mládí, Renatku Zlutaska tu jednu přidám.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Na Juraje Herze těžké zklamání. Hloupý odvar z Holky z porcelánu - místo v porcelánu se tato neveselá komedie odehrává mezi servírkami a kuchaři. Andrej Hryc jako antihrdina a smolař, neuvěřitelná kravina. Renata Mašková tam trošičku září, ale pro ubohý scénář si to člověk ani neužije.

Reklama

Reklama