Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (281)

necisty 

všechny recenze uživatele

Pro zlepšení vánoční nálady a pro povzdechnutí si, že takový vánoční večírek by mohl být v každé firmě každý rok, je to značka ideal. Nečekal jsem žádný zázrak a ani jsem ho nedostal, ale skvěle jsem se bavil, má to i docela rozumnou zápletku (na komedie nevídané) a nebýt až příliš sladkého konce postaveného na nesmyslném vyřešení situace bych možná dal plný počet. ... GA Cinema ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Začátek velmi povedený, vtipný, především díky postavě managera. Postupem času se to celé okouká a jednoduchá zápletka je mnohdy otravná tím, jak se pokouší o nějaké zvraty. Problém filmu je, že je postav příliš a bohužel ve většině případů otravných. Tvůrci se snaží dát každé prostor a vzniká tak slepenec scén, které buď pobaví nebo úplně znechutí. Jedná se opravdu o tuctovou zábavu a inteligentní humor zde nenajdete. Nad závěrem zvednete oči v sloup, ale nakonec si řeknete, že to nebylo úplně nejhorší......5/10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Další komedie, do které se tvůrci rozhodli narvat milion divných lidí a ještě divnějších věcí, aby zakryli takřka až záporný obsah. Film zprostředkovává celkem krásný návod, jakým způsobem by měli lidé vést své firmy. Krachuje vám firma? Udělejte párty! Pozvěte si striptérky, DJs, opatřete si drogy a třeba i trůn z GoT. Že to firmu na nohy nepostaví, ale naopak ji ještě více srazí? Nevadí! Hlavně že bude zábava. Skutečně bude? Pár vtípků bylo vydařených, ale jako celek to byla bída. Neskutečně mě iritovala trapná kuplířka a ještě více ta trapná eskapáda s nabouráním do internetového rozbočovače, který měl za následek výpadek internetu v celém Chicagu. Pokud se rozhodnu natočit film, tak by nebylo od věci se trošku obeznámit s tím, jak věci fungují, co možné je a co už možné není. Velmi slabé dvě hvězdy. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když to porovnám s naší vánoční večeří v pizzérce, očekávám o něco menší útratu a o dost rychlejší novoroční úklid. Sranda bych řekl bude ale zhruba stejná. Sice nepočítám s tím, že by někdo přitáhnul soby, sáňky nebo štětky, ale zas nebudeme muset nikoho zfetovat a odrovnat až na ÁRO, aby byla práce i po svátcích. Šéfik totiž nemá ségru. Trailer vypadal našlapaně jako Gábina na startu dnešní stíhačky, jenže se ukázalo, že kromě kanclu byl film vedle jak ta jedle. Ve finále má tahle pařba naprosto reálný výsledek, a sice pěknou kocovinu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Obsazení je skvělé a nalákalo mě, abych se na to podívala. Původně jsem na to chtěla jít o Vánocích do kina, ale nakonec nezbyl čas, takže jsem si v březnu připomněla Vánoce (a ono to venku i tak vypadá). Je to typická americká komedie, která nenabízí nic originálního ani úžasného, spíše se tam objevují ty trapnější scénky, které zahrnují sexuální úchylky, prdy, drogy a alkohol. Prostě taková pařba o Vánocích, které se už účastnit nikdy nebudu. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama