Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (281)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Není to až taková tragédie, ale pokud máte za sebou několik dílů Hangoveru, tak už vás v jakékoliv "pařmenské" komedii těžko něco překvapí a upřímně rozesměje. Takže ti, kteří předtím nepařili s Bradley Cooperem, si můžou přihodit hvězdu navíc, pro ostatní to bude jen neškodná jednorázovka, ze které hodně rychle vystřízliví. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $54,767,494Tržby Celosvetovo $114,501,299Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,527,543Tržby za predaj DVD v USA $1,935,069║ Klasická americká tuctová blbina, pár zábavných scén sa tu nájde ale ináč to je prestrelené. /45%/ ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na to zvědavej v rámci komedií tohohle typu, ale musim říct, že v tomhle případě to dost pokulhávalo a chvilkama jsem se dost nudil, protože už to začíná bejt to samý pořád dokola.. parta bláznů uspořádá obrovskou párty a všichni se ožerou a zfetujou a dělaj blbosti.. nebylo tu nic co by mi utkvělo v paměti, ale scéna jak si chtěl hrát na Tarzana byla fajn.. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pro zlepšení vánoční nálady a pro povzdechnutí si, že takový vánoční večírek by mohl být v každé firmě každý rok, je to značka ideal. Nečekal jsem žádný zázrak a ani jsem ho nedostal, ale skvěle jsem se bavil, má to i docela rozumnou zápletku (na komedie nevídané) a nebýt až příliš sladkého konce postaveného na nesmyslném vyřešení situace bych možná dal plný počet. ... GA Cinema ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Režisérske duo Josh Gordon & Will Speck už dokázali priniesť zopár (konkrétne dvojicu) obstojných komédií, ktoré pútali originalitou a sem-tam sa na tom dokonca aj dalo zasmiať. O to väčším prekvapením pre mňa bola táto bezduchá a ničím výnimočná zlátanina párty vo vianočnom balení. Originalita nikde, komické mi to taktiež neprišlo, zato trápnosti tam bolo toľko, že by stačila aj na 5 ďalších bezduchých amerických komédií. Na tomto sa smiať bohužiaľ nedalo. Jedinou prednosťou tak zostalo kvalitné herecké obsadenie, inak nič. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama