Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Veľký pokles smerom nadol oproti prvej časti. Síce ani jednotka nebola najlepšia, ale tam to zachraňovali aspoň slušné efekty a Kristen Stewart. Tento film už je nezaujímavý, bez žiadneho nápadu ani pointy, aká bola napr. v prvej časti. A vôbec okrem kukurice táto časť s jednotkou nemá nič spoločné. Slabý nudný horor.35% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ma niekto podviedol. Slnečnice nikde, ani len vo vázičke v kuchyni, hororová atmosféra nikde, len nejaký strašiak (ten jediný za niečo stál) a samá kukurica. Čo má byť strašidelné na poli s kukuricou, to neviem, ale preventívne som si k filmu radšej popcorn nebral. Film je spichnutý v Bulharsku za 18 dní a tak to aj vyzerá. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po příšerně přiblblé jednotce, které ještě více podkopávala nohy přítomnost Kristen Stewart, by si kdekdo řekl, že mu onen velmi špatný zážitek stačil a po dvojce by rozhodně nesáhl. Mě více než naivně přilákal dovětek Scarecrow v originálním názvu a doufal jsem, že by se mohl skutečný strašák stát hrozbou celého filmu. To by se ale nesmělo jednat o tuctově levné béčko, ve kterém se nestane vůbec, ale vůbec nic strašidelného. Prostě se jedná o ubohou zbytečnost. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádnej filmovej ombucman a záchranář hodnocení zdejších sraček, ale už po několikáté se rád nějakého filmu zastanu. Prokletí domu slunečnic 2 je dost blbej název a film jako pokračování / prequel je též hodně mimo. Jenomže původní film s áčkovými ambicemi je u mě provar a k tomuhle jsem přistupoval bez jakýchkoliv očekávání, což byly ty nejlepší předpoklady pro menší příjemný překvapení. Není to kdovíjak děsivá záležitost, lekačky taky nepatří k těm nejlepším, ale jako celek to má takovou příjemně znepokojivou hororově-dramatickou atmosféru a nepřišlo mi, že by příběh sklouzával do nějakých absurdit a zoufalosti. Od začátku mě to vtáhlo do děje, Reedusovu postavu jsem si hodně oblíbil, stejně tak prostředí a strašák se také povedl. Po půlnoci pěkně po tmě v pohodlí křesla se sluchátkama na uších a hrnkem čaje v ruce mě to zkrátka nenudilo a zabavilo. Souhlasím s doposavaď všemi komentáři kolegů, kteří dali 3, jeden dokonce 4*, a hodnotím též třemi, i když slabšími. Znám o hodně horší video filmy s názvem staršího a známěnšího předchůdce. [5.5/10 listopad 2010] ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak nás zase jednou podvedli. Žádného pole se slunečnicí jsem se nedočkal, zato kukuřice tu byl nadbytek. Oproti staršímu jmenovci (se kterým to nemá prakticky vůbec nic společného) to má sice ještě slabší příběh, žádná Kristen Stewart tu taky nefiguruje, ale na absolutní potopení to ještě není. 20% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama