Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a půl hvězdičky, protože to vůbec není špatný. Je to pěkně natočený, pěknej obraz, nenudí to a dívá se na to příjemně. Slunečnice, který jsou v názvu filmu, jsem tam nikde neviděl, ale to je fuk. Mělo se to česky jmenovat Prokletí domu kukuřic. Film se mi líbil o to víc, že jsem se na něj díval hned po dokoukání filmu Varování a jak mě odpadový Varování otrávilo tak mě toto potěšilo. Logiku v příběhu má film taky, takže to vůbec není špatný jak se tu hodnotí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Daryl je na farmě. Úroda není a na svoji rodinu nemá čas. A od té doby, co objeví starého strašáka, to začne být ještě horší... Celkově se od toho filmu nedá nic čekat, jelikož už od začátku vypadá jako průměrný horor. Sice mě překvapilo, že je to spíš rodinné drama a ten vraždící strašák je na pozadí a ještě se mi líbilo, že na konci ten kluk na strašáka zaútočí traktorem, o kterém se na začátku mluví. Takhle to aspoň víc vypadalo, že to měl režisér aspoň trochu promyšlené. I tak je ten film strašně nudný, nepřekvapivý, lekačky má slabé a jako horor to nefunguje. Ale dívat se na to dá a má to dobrou kameru, když už. Jednička se mi líbila víc. 2* ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ma niekto podviedol. Slnečnice nikde, ani len vo vázičke v kuchyni, hororová atmosféra nikde, len nejaký strašiak (ten jediný za niečo stál) a samá kukurica. Čo má byť strašidelné na poli s kukuricou, to neviem, ale preventívne som si k filmu radšej popcorn nebral. Film je spichnutý v Bulharsku za 18 dní a tak to aj vyzerá. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se všude uvádí, že je to předfilm filmu Messengers z roku 2007, s tímto filmem to opravdu nemá nic společného. Pouze reklamní tah a "PODVOD". Žádná spojitost !!! Jinak dobré herecké výkony, strašák vypadá hnusně....ale to je tak asi všechno. Spíše slabší průměr. Prequel (předfilm) k filmu "Messengers" z roku 2007. Vypráví o Johnu Rollinsovi, farmáři z prvního filmu, který usiluje o udržení farmy a rodiny. Když postaví strašáka na poli, začíná se mu dařit. Ale na oplátku ho může posednout šílenství...... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Darylovi se nedaří, jeho kukuřice usychá a nemá peníze na její záchranu. Nevědomky probudí strašáka, který mu sice pomůže s jeho úrodou, ale na druhou stranu mu nevadí ani lidské oběti, díky čemuž poštve rodinu proti němu a v tom okamžiku je vidět, co je pro Daryla přednější, jestli rodina, nebo úroda. :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno