Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru nevítaná domácí návštěva se jedná o průměr, který rychle uteče, atmosféru místy má, několik scén je napínavých. Ocenil jsem, že útočník je zcela neznámý, v masce působil až nelidsky. Zamrzí tedy vyzrazení totožnosti ve zdejším obsahu. Mé výtky směřují k hlavní postavě. Hloupá blondýna, co dělá jednu chybu za druhou. Tedy to tahání ječících dětí z baráku za svitu baterky a zase zpět bylo komické. Scéna u dveří to pak zazdila. Nebudu vypočítávat hovadské chyby matky, ale bylo jich nepočítaně. Ostatně otec rovněž moc rozumu nepobral, i když ho alespoň částečně omlouvá únava. Konec byl jak ze série Pátek 13., kdy jsem čekal, že se budou nahánět postavy jedna s kudlou v hlavě a druhá se sekerou v zádech. Kdyby zařvali úplně všichni, v což jsem jednu chvíli tajně doufal, přihodil bych hvězdu. Na jedno podívání dostačující. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Veľký mínusom He's Out There je to, že počas prvej hodiny sa tu vlastne nič zaujímavé nedeje a sledujeme len akési jemné koketovanie sa s hororovou tematikou, pričom prítomnosť zla je zrejmá len z náznakov. V záverečnej polhodine sa príbeh konečne pretaví do podoby slasheru v rámci ktorého je preliata aj nejaká tá krv, tento moment však mal prísť podstatne skôr. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dennis Iliadis režisér Posledního Domu na Levo si střihnul malý Home invasion/Slasher a natočil ho pod pseudonymem Quinn Lasher, proč to fakt netuším. Jedná se o vcelku svižnou žánrovku, která sice nepřinese nic nového, ale fanoušky žánru rozhodně neurazí. Matka s dvěma dcerami jede na chatu uprostřed ničeho, kde na ně bude číhat vypočítavý psychopat v masce, který rozhodně nemá s nikým slitování. Film hezky šlape, disponuje fajn atmosférou, funguje napětí a dojde i na tři solidní Gore scény, takže zklamaný rozhodně nejsem, jen zamrzí, že ambice nebyly vyšší. 60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako další nudný, nízkorozpočtový horor, ale nakonec se z toho vyklubal takový menší zázrak v rámci žánru. Ne, že by film přišel s nějakými výraznými novinkami, ale již viděné dokázal zpracovat nečekaně atraktivně a dokonce i postavy dokážou diváka zaujmout natolik, aby měl o ně strach. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film nemůžu ohodnotit líp než mírný nadprůměr, protože jsem se zhruba v polovině přistihl, kterak se celkem nudím, naštěstí všechno zachraňovala živější (ale zároveň mrtvější) závěrečná třetina. Hlavní záporák mi silně připomínal pátečního Jasona, knížka zase Babadooka, takže jsem si říkal, že tady mohl scénárista přece jen předvést více invence. Sesterské duo ale zahrálo vyděšené sesterské duo vcelku přesvědčivě a hlavní postavě jsem mohl s chutí fandit, protože se mi na Yvonne Strahovski moc dobře dívá (právě ona by byla jediným důvodem, pro který bych byl ochotný podívat se na třetí řadu Příběhu služebnice, kdyby ovšem na druhé misce vah nestála děsivá vidina Elisabeth Moss). 3*+ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama