Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slunečnicová farma se proměnila na kukuřičnou, a ačkoliv se mluví o vránách, tak na úrodě si tu pochutnávají havrani - a žádní pixeloví! Především od dob Kinga je kukuřice jednou z nejstrašidelnějších plodin, a když k tomu přidáte tajemného strašáka a motiv posedlosti z Osvícení, vyjde z toho sympatický malý horor. Kdysi mě to moc nebavilo, jenže v současnosti se točí tolik hloupých hororů, že pak zjistíte, jak ty starší jsou mnohdy lepší, než se zdály. Dýchají z toho devadesátá léta, ale je tu hezčí vizuál. Samozřejmě krve mohlo být více, ale holčička prošpikovaná kosou potěšila. Pár scén a konec mají napětí a jako bonus - Darcy Fowersové v rouše Evině. Jako jednohubka dobré. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Strašák byl sice sympaťák, ale ani on nezvládne utáhnout film, když navíc většinu času pouze visí v poli. Další plus bych viděl v hot Darcy Fowers. Taková ochotná sousedka, to je snad sen každého chlapa :) Jinak docela bída. Hodně předvídatelný "horror" (který se díky tomu chvílemi nechtěně stával docela fain humornou záležitostí - ale to je nehodnotitelná kategorie), minimum lekaček a ten závěr...Na zaplácnutí času v pracovní době - dobrý. Jinak nebrat. 2/10 ()

Reklama

AmelieA. 

všechny recenze uživatele

Ne, oni se prostě nepoučí - kukuřice je ohraná!! vždycky když je kukuřičný pole bude průser. Bohužel v tomto filmu jsem stalá na straně Scarecrowa. Vždyť on to myslel dobře, jen Norman byl poněkud nechápavý. Velkou část filmu jsem se neovládala a odpovídala postavám na dementní dotazy či nadávala za stupidní dialogy. Podařilo se mi zprotivit si všechny (hlavně jeho ženu, která je neustále uražená, že její manžel přestal chodit do kostela, vypil dvě piva a snaží se vyřešit problém s pěnezi, zatímco ona si stěžuje svému kamarádovi/cosi) až na Normana Reeduse (protože to prostě nejde) a ono kukuřičné zlo. Film byl předvídatelný (i když to se vlastně od hororu i čeká), ale nebylo to ani slané ani sladké ani mastné... prostě žádné. * za Reedusovu přítomnost druhá * za výborného strašáka ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla naprostá vykrádačka ale dalo se to, tohle už je aspoň malinko originální. Bohužel film je uplně o ničem a skoro po celou dobu jsem se hrozně nudil. Další věc je že s Messengers to nemá nic společnýho a von vůbec ten českej název "Prokletí domu slunečnic 2" je uplně mimo, mělo by se to jmenovat Prokletí kukuřičného pole nebo tak nějak. Na druhou stranu jestli chcete u něčeho uplně vypnout tak tohle se na to perfektně hodí. Přece jenom ten strašák se fakt povedl :) Lepší dvě hvězdičky. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

V zásadě stejně nezajímavé a sterilní jako jednička, se kterou nemá pranic společného. Nápad není originální, ale rozhodně neurazí, ovšem absolutní absence nejaké invence až fyzicky bolí. V každé minutě přesně víte, co bude následovat a asi až na dvě lekačky vás nepřekvapí vůbec nic. Herci, prostředí, triky, atmosféra, prostě nic. Možná ten strašák je docela hezky udělaný. Ale to je sakra málo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama