Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (623)

tron 

všechny recenze uživatele

„Vy ste sa museli milovať s veľa ženami.“ – „Človek robí, čo môže“ Rowana Atkinsona som mal strašne rád ako decko, ale čím som starší, tým je mi v komediálnych rolách menej príjemný a oceňujem tých pár (skutočne minimum) vážnych rolí, ktoré mal. Johnny English je samozrejme komédia, čiže nadšenie sa asi ani nemohlo dostaviť. Snímka mala byť paródiou na bondovky, bohužiaľ napriek zábavnému paradoxu (scenár napísali bondovskí scenáristi Purvis a Wade) sa žiadna veľká sranda nekoná. John Malkovich ma ako titulný zloduch nebavil a nebyť hŕstky originálnejších scén (pohreb, kačička, nemocnica, moment prekvapenia, DVD, „Som doktor... doktor... Bough.“) a pomerne zábavného Atkinsona (ktorý však nedokáže zamaskovať slabý scenár a mútnu réžiu) neviem-neviem. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem se bavil hodne. Atkinson se tvari jako debil a vsechno podela, ale nakonec vse dobre dopadne. Neco mezi Bondem a Beanem. Rozhodne nejlepsi parodie na bondovky. Sice je vetsina foru dopredu jasnejch, jenze v Atkinsonovo podani se jim presto budete smat. A Malkovich je opravdu vynikajici a svoji roli "frantika" si skutecne uzil. Ja se bavil vyborne a docela by me zajimalo jak by to vypadalo, kdyby Atkinsona obsadily do skutecne bondovky, protoze v obleku vypada fakt cool. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V mém slovníku, pane, slovo OMYL nikdy neexistovalo." Tak takový je ON. English. Johnny English. Nejlepší a zároveň jediný agent jejího veličenstva. ON se prostě nikdy nemýlí. Snad jen občas netrefí taneční krok, někdy vytáhne špatné cédéčko, výjimečně postřelí sekretářku nebo si splete mrakodrap, ale to je lidské. A poměrně vtipné. Agent English je prostě dle očekávání debilní, jeho Englishgirl umí rozkošné pukrle a já bych ochranu anglického trůnu nesvěřil nikomu jinému. Hlavně aby ten člověk nehlídal mou bezpečnost. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson zostane u mna navzdy zaskatulkovany ako nemotorny smoliar Mr. Bean a preto som sa na väcsine scen aj v tejto komedii s chuti zasmial, ale to, co sa dialo poslednu tretinu prekrocilo vsetky hranice najdebilnejsieho scenara a to uz nedokazal zachranit ani Atkinson. Takze 60%... 19.06.2009 ___ Rowan Atkinson - (Johnny English) +++ John Malkovich - (Pascal Sauvage) +++ Tasha de Vasconcelos - (Alexandra) +++ Ben Miller - (Bough) +++ Greg Wise - (Agent Jeden) +++ Natalie Imbruglia - (Lorna Campbell) +++ Hudba: Ed Shearmur +++ ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější komedii jsem hodně dlouho neviděl. Humor se na začátku někam skryl a jaksi se celý snímek zapomněl ukázat. Docela mě Rowan Atkinson zklamal. Vlastně mě zklamal hodně. O ostatních je škoda mluvit, protože to byla marnost nad marnost. Humor se snaží hrát stále na stejnou strunu. Bohužel to nefunguje ani na první zahrání a s každým dalším se trapnost více a více stupňuje. Přiznám se, že jsem měl problém tuhle sračičku vůbec dokoukat. Odpad! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • V čase 28:46 drží Bought (Ben Miller) v pravé ruce zbraň, v následujícím záběru však posunkuje rukama a vidíme, že zbraň zmizela. (Iveet)
  • V Číně byl film uveden pod názvem "Mr. Bean tajným agentem“. (džanik)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama