Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele topi80 k tomuto seriálu (4)

MOST! (2019) odpad!

Další hyperkorektní dílo a výchovná agitka, která stráží takové ty naše správné hodnoty a chrání všechny diskriminované rómy, transsexuály a pokrokově šije do všech zpátečnických xenofóbů a rasistů. Ti jsou samozřejmě vzorově negramotní a zadlužení atd... Vtipy se nekonají, spíše to připomínám křečovitý nehumor z Dikobrazu z 50. let, kde si tropili žerty z kulaků a kapitalistů. Po celou stopáž si tak člověk připadá spíše jak na nějakém politicko - korektním školení. ()

Epizoda 1 (2019) (E01) odpad!

"Vážení televizní diváci, v novém seriálu naší pokrokové České televize si ukážeme, že ošklivé xenofobní názory mají jen looseři. A pokud má snad divák tendence mít stejné názory jako hlavní hrdina, pak je úplně stejný looser jako on. A to bys, milý diváku, jistě nechtěl. Ty chceš být také součástí naší usměvavé pokrokové společnosti a podílet se nabudování socialismu, multikulturalismu a bojovat proti zpátečnictví. Pojď tedy a přidej se k nám. Vyhrňme si rukávy a budujme spolu lepší společnost a nového člověka." ()

Epizoda 2 (2019) (E02) odpad!

Zatímco promo materiály mluví o gejzíru politické nekorektnosti, výsledek je další naivňočkou převýchovnou propagandičkou, jak to umí dělat jen dnešní pokrokoví tvůrci. Víte, pokud by šlo o odvážný nekorektní seriál, sypal by hlášky všemi směry a s ničím by se nepátral. Tady nám ukazuje člověka chrlícího tyto hlášky nikoliv jako neutrální (či sympatickou) postavu, nýbrž jako někoho, nad kým by měl slušný pokrokový divák ohrnout nos a na veřejnosti se projevovat přesně opačně. ()

Epizoda 3 (2019) (E03) odpad!

Čekal bych, že se u vychvalovaného komediálního seriálu budu smát, přičemž se dostavil jen údiv nad "hereckými výkony", roztřesenou nezaostřenou kamerou (to se točilo na mobil?), mizerným zvukem a nad 44 minutami bez jediného momentu, který by zavdával důvod k nějakému smíchu (pitvořící se transvestitka může připadat vtipná tak maximálně tvůrcům osmnáctého dílu Kameňáku). Zase jeden zbytečný seriál, ale aspoň se tvůrci a herci tohoto paskvilu budou mít dobře. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama