Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal bych, že se u vychvalovaného komediálního seriálu budu smát, přičemž se dostavil jen údiv nad "hereckými výkony", roztřesenou nezaostřenou kamerou (to se točilo na mobil?), mizerným zvukem a nad 44 minutami bez jediného momentu, který by zavdával důvod k nějakému smíchu (pitvořící se transvestitka může připadat vtipná tak maximálně tvůrcům osmnáctého dílu Kameňáku). Zase jeden zbytečný seriál, ale aspoň se tvůrci a herci tohoto paskvilu budou mít dobře. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klandr efektní! „Co já s tim?“ Bohužel, sráči ze státu ve státě by proplatili leda hovno a ještě by se cukali. Chudák Romana. Edův a Čočkynův dialog u pípy pobavil. Exponát nablízko – co by ne? Výbavička v autě hezká... Takže nejlepší místo k seznámení je autoservis? Chudák Kalenda. „Já jsem se takhle dobře cejtil naposled, když jsem se rozved.“ Výpalný je humus. Solidní skládka. Jinde bych Čočkyna nečekal – snad krom knajpy. „Najdeme ti voňavku.“ Luďa bude vymahač? Mě poser... Roman je svině. Houpačky fakt bavěj. Farář s placatkou neměl chybu. S kukaautem dobře. Proč se Tonda holil? ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři druhé epizody jsem se zmínil o mém strachu z neudržení laťky ve výšce nasazené úvodním dílem sociálně nekorektní sondy do duše severozápadního outsidera. No, úplně klidný pořád nejsem. První díl...nalákali jsme na bomby. Druhý díl…no dobře. Třetí…díl…rovná se díl druhý. Nedá se jinak, než jet dál…..cikány spočítáme až po honu. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je hlášek, až uši přecházejí, mlátíme se tu celá rodina smíchy, neskutečnej seriál pro veřejnoprávní TV...děláte si prdel?Nic nudnějšího by tam nebylo?Nevím, co se tu děje, ale pěti hvězdami to zřejmě hodnotí povinně celej štáb a pár vylízaných debilů, kterým nebylo víc, než 15..Zvláštní, jak tu všichni papouškujete ten jediný vtip na konci celého dílu, kde nebylo kromě toho vůbec nic vtipného.Ono prostě není co papouškovat. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl nějak drží stejně "polopatě" jako minulé díly.Nějaký to kouzlo vzadu to má pořád.Nebudu říkat,že bych se řechtal,ale vždycky se jednou aspoň pousměju a jede se dál.Bohužel kromě hlášek začíná být vše dost tuctové a je vidět,že není z čeho brát,než Luďa přijde na scénu a něco se začne dít.Prušinovský Kolečko měl skvělý Okresní přebor,který Most válcuje,ale i zde díky Hofmannovi v jedný postavě drží tento seriál slušně řečeno nad pořádnou vodou.Nechci říkat,že by casting byl špatný,ono i Severka boys nejsou špatný a cikoš tam háže slušný kecy,ale při pátém dílu se bojím,že to bude Kameňák,který házel postavy jen proto,aby některá mohla zahláškovat.Možná proto,má seriál jen 8 dílů.Co je doopravdy hrůza,jsou ty nuceně vpálený songy do scén.To snad i amatér má lepší cítění a hlavně se to z ničeho nic rozjede nějaký oldies,což by bylo fajn,ale nemá to absolutně návaznost.Někdy není ani slyšet dialog nad hudbou.Tfuj.75% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Když Luděk (Martin Hofmann) rozbíjí přední sklo Romanova auta, tak aniž by kolem auta chodil, nejdříve si zapaluje cigaretu na levé straně auta zády k Dáše (Erika Stárková), pak mlátí do skla z pravé strany čelem k Dáše, aby pak opět byl vlevo zády k Dáše. (velkyvezir)
  • Když pan Juliš (Jiří Schmitzer) oslovuje Dášu/Pavla (Erika Stárková), aby vedl exkurzi učňů v autoservisu, osloví ji jménem Erika. To je ale skutečné jméno herečky, nikoli její postavy. (rakovnik)

Reklama

Reklama