Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je hlášek, až uši přecházejí, mlátíme se tu celá rodina smíchy, neskutečnej seriál pro veřejnoprávní TV...děláte si prdel?Nic nudnějšího by tam nebylo?Nevím, co se tu děje, ale pěti hvězdami to zřejmě hodnotí povinně celej štáb a pár vylízaných debilů, kterým nebylo víc, než 15..Zvláštní, jak tu všichni papouškujete ten jediný vtip na konci celého dílu, kde nebylo kromě toho vůbec nic vtipného.Ono prostě není co papouškovat. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl má velmi slabou linku. Ne skutečně i satirický seriál naprosto mimo realitu si nemůže dovolit tak stupidní scénář jako středoškolák zabouchlej do holky co ho ani nezná. Na druhou stranu je tam krásně ukázáno, co si gympl myslí o průmkách a navíc je tu naprosto geniální linka v hospodě vrcholící ve chvíli kdy jediný pracující cigán na světě srazí dodávkou místního mafiánského bosse. Ups, spoiler... ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle zpočátku slibnému žánrovému slepenci hodně rychle dochází dech, komičnost se vytrácí a vtipnost jeho "nekorektních" hlášek je účinná asi jako ta nenabitá tátova flinta v rukou ženské, hrající transsexuála. Když k tomu připočtu průhlednost dramaturgicky chtěného "problému" se skinheady(?!), už z toho čiší ten veřejnoprávní kalkul na sto honů a je to s bídou na jednu hvězdu, což pro mě osobně znamená ztrátu času. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi zatím líbil nejvíc. Luďan coby výběrčí výpalného neměl chybu – u těchto scén jsem se nasmál asi nejvíc. Souhlasím s tím, že míra hlášek i humorných momentů stoupá stále vzhůru – takže jen tak dál. Jde vidět, že tvůrcům šlo skutečně o to, diváky hlavně pobavit a nebáli se jít za „hranici“ – což se cení. MOST je skvělý na odreagování a zlepšení nálady, navíc se nesnaží jen něco napodobovat… ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal bych, že se u vychvalovaného komediálního seriálu budu smát, přičemž se dostavil jen údiv nad "hereckými výkony", roztřesenou nezaostřenou kamerou (to se točilo na mobil?), mizerným zvukem a nad 44 minutami bez jediného momentu, který by zavdával důvod k nějakému smíchu (pitvořící se transvestitka může připadat vtipná tak maximálně tvůrcům osmnáctého dílu Kameňáku). Zase jeden zbytečný seriál, ale aspoň se tvůrci a herci tohoto paskvilu budou mít dobře. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Když Luděk (Martin Hofmann) rozbíjí přední sklo Romanova auta, tak aniž by kolem auta chodil, nejdříve si zapaluje cigaretu na levé straně auta zády k Dáše (Erika Stárková), pak mlátí do skla z pravé strany čelem k Dáše, aby pak opět byl vlevo zády k Dáše. (velkyvezir)
  • Registrační značka na autě, které Dáša (Erika Stárková) umývá (1U7 0861) je totožná jako ta na voze taxi, se kterým jezdí major Kuneš (Hynek Čermák) v 2. sérii seriálu Rapl (od r. 2016). (Martin_L)
  • Když pan Juliš (Jiří Schmitzer) oslovuje Dášu/Pavla (Erika Stárková), aby vedl exkurzi učňů v autoservisu, osloví ji jménem Erika. To je ale skutečné jméno herečky, nikoli její postavy. (rakovnik)

Reklama

Reklama