Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

kingik 

všechny recenze uživatele

El Mariachi je poznamenán rodinnou tragédií. Kdysi mu generál Marquez zabil milovanou ženu i malou dcerku. A pistolník se od té doby uchýlil k životu v ústraní. Když mu ale zkorumpovaný agent CIA Sands nabídne kšeft a najme ho k překažení plánu zákeřného bosse drogového kartelu, který má v úmyslu zabít nejvyšší hlavu státu - mexického prezidenta, samotářský hrdina je donucen svůj úkryt opustit a vydat se vstříc novému dobrodružství, ve kterém o mrtvoly nebude nouze. Na place se to bude hemžit samými zvučnými hereckými jmény. Jenže je to tak trochu přelidněné postavami, lehce překombinované, tím pádem málo napínavé a ve výsledku poměrně nevýrazné. Herci mohli zahrát lépe. Rodriguez režíroval zdatně. 60% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Banderasovo pokřižování v kostele nemá chybu, ale "velkolepý návrat mstitele s kytarou" (K. Drda) se nekonal. Konalo se to, že jsem v kině radši začal přemýšlet nad referátem do češtiny, dokonce jsem si chtěl radši napsat domácí úkol do matiky (což jsem jinak na gymplu fakt nedělal) a co byla největší štace - klidně bych šel místo tohoto filmu na nádobí. Depp tu byl zcela zbytečný, Banderas akorát dobře zabrnkal na kytaru a o Enriqueovi se vyjadřovat nemá smysl. Takže 50% a to jsem v duševně pozitivním hodnocení...... ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Množstvo hviezd sa nie vždy automaticky rovná dobrý film. Toto je jeden z príkladov absolútne nezáživnej akčnej zlátaniny. Akcie je tu požehnane, to treba uznať, ale aj poriadne prestrelenej. Je to akčňák a tak k nemu treba pristupovať s nadhľadom, ale Rodriguez nedokázal nájsť tú správnu mieru. A sladký Enrigue ??? Tak , to už fakt neviem , čo to bolo za nápad...Vytĺcť prachy, jedine to ma napadá. V záverečnej scéne lietajú vzduchom peniaze a pripadá mi, že so samotným filmom je to podobne. Toto boli naozaj vyhodené peniaze. 40% ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Mexický guláš - to by mal byť podtitul tohoto filmu.... Po zhliadnutí Desperada, som od Rodrigueza očakával opäť akčnú pecku so skvelým strihom a báječnou hudbou. Ostala len hudba ... aj to len vďaka chytľavým mexickým gitarovým melódiám. Počas celého filmu som mal pred očami chaos, nedokonalé akčné scény, v mnohých momentoch až preštylizované. Pod chabé hodnotenie sa podpísal scenár. Ale aký scenár, také hodnotenie. Škoda ho. Bola to premárnená šanca, ako nadviazať na úspech Desperada ....... ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Spousta skvělých scén (hlavně těch akčních) a momentů, ale pohromadě to nedrží ani trochu. Mohl to být ultimátní tříhodinový velkofilm, kde by pomalejší dějové scény střídaly rychlé akční, ale je to jen bez větších problemů koukatelná slátanina několika žánrů a stylů. Rodriguez asi nemá rád dlouhé filmy, ale přitom toho chtěl sdělit (během krátké stopáže) strašně moc, ve výsledku mi však ale jen potvrdil, že Johnny Depp je jeden z nejlepších herců současnosti (to jsem už ale stejně věděl), že Banderas má neskutečné charisma (to jsem taky dávno věděl) a... a pak už vlastně skoro nic. Velmi dobré v jednotlivostech, mizerné v celku. 60 % ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama