Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Děj je krapet zamotaný pravda, ale silná koncetrace herců slavných jmen potěšila. Co se vysoce vyvyšuje je soundtrack. Je neuvěřitelé, že režii, scénář, kameru i hudbu má na svědomí jeden jedinej chlápek... Od Rodrigueze jsem ale zvyklý na lepší kousky... Pokud tohle měl být návrat k Desperadovi, tak se až tak nepovedl... Tři mexické dolary. * * * ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém? Strašná přeplácanost a slabej nepoutavej příběh. Je sice pěkný, že tady hraje Depp, ale tak trošku strhává na sebe moc pozornosti a válcuje všechny kolem a na Banderase nezbývá skoro žádný místo a Banderas je pro tuhle serii něco jako Arnie pro terminátora, bez něj to prostě neni ono, sice se taky objevuje celkem často, ale díky přeplácanosti příběhu to moc dobře stejně nepůsobí, nicméně pár povodenejch scén Rodriguez přece jen vymyslel a Banderas si slušně zastřílel tim svým kanónem. taky mě dost zamrzelo, že Rodriguez úplně vypustil Salmu Hayek, taková škoda. No aspoň, že do příběhu nějak vpasoval Evu Mendes, ale Salma je Salma, to se nedá nic dělat, ty malý flashbacky do Desperada opravdu nestačí. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý, ovšem i výrazně rozporuplný závěr Rodriguezovy "dolarové trilogie". Akce je (jako vždycky) skvělá, Banderas sype náboje do svých soupeřů pěkně pod tlakem, v typicky rodriguezovsky stylovém aranžmá. Bohužel si však Robert vzal od Leoneho více než jen název, výrazně se nechal inspirovat jeho rozmáchlým vypravěčstvím, které však v kombinaci s ultralevným režijním stylem Rodrigueze příliš nefunguje. Škoda, že do toho zatáhl tolik postav, ve kterých se divák mnohdy ztrácí, škoda, že do toho zatáhl politiku (byť na ji zpracovává s příjemně satirickým nadhledem). Když by bylo Tenkrát v Mexiku jen přímočarou cestou Antonie Banderase za pomstou, byl by to o mnohem lepší film. Všechny scény s touhle legendou hollywoodské pop-music totiž působí naprosto bezchybně a tahají výsledný dojem hodně hodně nahoru. 3 a 1/2*. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které nedosahuje kvalit Desperada. Akce je ještě krkolomnější a děj ještě zamotanější než v díle prvním. Nemluvě o velkém množství postav, které divákovi uštědří tak akorát pořádný zmatek v hlavě. Neuvěřitelná přeplácanost kulis a kostýmů se ještě unést dá, ale snaha Rodrigueze točit ultracool mě už lezla dost na nervy. Potěší Eva Mendes a Salma Hayek, na které je radost se dívat. Ještě Johny Depp a Banderas jsou celkem ok. Zbytek už je jen průměrně odvedená rutinní práce. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)
  • Scénář měl 45 stránek. (Karlos80)

Reklama

Reklama