Reklama

Reklama

Recenze (22)

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V téhle epizodě se dozvíme, že někde ve vesmíru je místo na, které naše teleskopy nedosáhly a to je zcela nahý muž. Dále se dozvíme další info o nenažrané vagíně, pošleme si selfíčka frantíka a znechutíme si tak manželskou fotografii. A o tom to všechno není! Černobůh bez Czernoboga se potká s panem Wodenem a dojde i na hrátky stolních her (jaké neprozradím). Možná by to chtělo lepší dialogy, ale sakra tenhle styl mi sedí. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre niekoho nepozeratelné a pre mňa seriálové prekvapenie roka. Nová postava, večne fajčiaci Czernobog mi neskutočne sadol. Jeho sarkazmus a túžba po vraždení tam sedí ako riť na šerbeľ. Pri ňom mám vždy chuť si zapáliť. Abstraktné výjavy, ešte lepšie ako v minulej časti pripomínajú Davida Lyncha... A to sa mi ľúbi. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, jak jsem měl z počátku strašně divný pocit (něco jako u Legiona, ale tady se mi to moc nezamlouvalo), tak jsem byl v průběhu překvapen. Shadow představuje celkem sympatickou postavu vrženou mezi proudy něčeho, o čem neví zhola nic. Přitom se ale nezačne chovat jako úplný trotl (jen ten závěrečný tah v dámě jsem nepobral) a řeší situaci svým způsobem. Černobog je geniální a stále nevím, co si myslet o Wednesdayovi (ano, vím kdo to je). Celkově však karty nejsou ani zdaleka vyloženy a jsem zvědav, co přinese další díl. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá ztráta času. Scénáristické rozpaky z pilotního dílu se podařilo alespoň částečně vyvážit zdařilou mysteriozní atmosférou, avšak druhá epizoda již nabízí pouze bezbřehou tvůrčí prázdnotu. Režisér zcela selhává ve snaze o prosté odvyprávění příběhu, k čemuž přispívá i neobratná umělecká stylizace. Minutové záběry na poletující semena pampelišek jsou prokládány bezobsažným plkáním postav a přítomné šnečí tempo tak odsouvá seriál American Gods na hranici koukatelnosti. S bídou na jednu hvězdu. ()

diccon odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacatek druhyho dilu jednostranne brnkajici na rasovou strunu s histerickym vykrikovanim o white guilt (misto daleko lepsiho pribehu dvou malych cernosskych dvojcat prodanych vlastnim cernym strycem Holandskejm otrokarum, kterej puvodne Gaiman dal do knihy) me skoro presvedcil, abych poslal Americky bohy nadobro k ledu. Nakonec jsem to neudelal a pretrpel dalsi besobsazny ulety mimo dej knihy, kakofonickou onanii misto hudby, absenci humoru (kterej je v knize davkovanej presne tak, jak pribeh potrebuje) a fotky ztoporenejch ptaku (musime tam dat neco sokantniho! slysite? Sokantniho!). Az do dvou tretin - 40 minut nudy (!) Jediny, na co se prvnich 40 minut da divat, je ta cerna bohyne sexu. Ale pak zacne vyborna pasaz u Cernoboga alias Petera Stormarea. Kdyby to takhle pojali tvurci od zacatku, bylo by to na 90%... Porad leze na nervy model Ricky Whitle - reklama na latexovy slipy v casopise pro namorniky? OK. Ale Shadow Moon ani omylem. Blba stylizace do pseudo-art atmosfery. Takze sbohem Americti bohove. Sorryjako. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno