Reklama

Reklama

S Madonnou v posteli

  • Česko Madonna: Hra na pravdu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Celovečerní stylizovaný dokument zachytává Madonnu, zpěváčku, která s neomylností ví, jaké hudební trendy si žádá publikum, v době jejího celosvětového koncertního turné Blond Ambition v roce 1990. Dokument se však neodehrává jen na jevišti, ale i v zákulisí, kde vystoupí mnohé celebrity šoubyznysu. Místy provokativní erotika je přítomná v podtextu filmu, i když celek se zaměřil na neobyčejně obyčejné úkony v životě této kontroverzní hvězdy. Zkrátka - Madonna, jaká ve skutečnosti je, na jevišti i za ním, matka rodiny svých tanečníků, bohyně sexu pro milióny obdivovatelů, podnikatelka, zpěvačka, tanečnice... Největší superstar světa hudby. Samozřejmě, pro její věrné fanoušky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

mira.l 

všechny recenze uživatele

K tomuhle dokumentu budu asi schopen napsat nějaký objektivní komentář tehdy, až ho uvidím aspoň podruhé. Na jednu stranu se to tváří jako seriózní dokument, odhalující královnu popu taky jako človka, jakousi "matku pluku", jestli se to tak dá nazvat, která se stará o svůj ansábl, s některými momenty komickými, některými méně, některými poněkud trapnými, vrcholem by se možná dala označit návštěva hrobu Madonniny matky, kde dává naplno průchod svým citům. Ovšem jen tehdy, pokud člověk nezná knihu Madonna - životopis od Lucy O´Brien a Život s Madonnou od jejího bratra Christophera.To se potom odhalí i druhá strana mince, kdy právě scéna hřbitově je asi nějvětší sehranou komedií celého filmu. O Madonně se říká, že je bídná herečka, což ovšem tady tak úplně neplatí, ta etuda na hřbitově se s tím moc neslučuje, to byl slušný herecký výkon:). I tak ovšem nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo, jistou dokumentární hodnotu to má, stejně jako třeba bonusové materiály na jejích koncertních DVD. Hodnotím poctivými třemi, uvidím,jestli to časem nějakým směrem upravím. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Madonna se v soukromí nedá vydržet. Je naprosto sebestředná, jakoby snědla všechnu moudrost světa a má neutuchající sexuální apetit, což dokazuje například provokativním předváděním orálního sexu na hrdle láhve. Nevýrazný režisér Alek Keshishian ji ukazuje na záběrech v soukromí, na koncertech a také jako údajnou sexuální mašinu, ale dokumentární film je to docela nudný ve kterém uvidíme také s kým se kamarádí a s kým také randí a nejsou to žádná "ořezávátka". Provokativní název je asi to nejzajímavější co film nabízí a překvapením je, že divák s Madonnou nakonec v posteli neskončí, ale spíše si u filmu v posteli zdřímne. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Čím to, že se Madonna (a Paris Hilton atd.) pořád považuje za herečku? Větší trapnost než tohle "dílo" jsem už dlouho neviděla. Nebýt záběrů z koncertů, byl by to odpad. A český dabing - no, vlastně komentář tomu nasadil korunu. Hlasy vybrány tak, aby nikdo nezůstal na pochybách, že Madonnini přátelé patří ke čtyřprocetní menšině. ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

První dokument ze života Madonny v zákulisí koncertu i volných chvílích tzv. Madonna "bez obalu". Velký obdiv, že dokázala ukázat i nevlídnout tvář před kamerou v zákulisí, například když měla žaludeční nerózu a stres, jestli vše klapne, tak jak má. Jde vidět, jaký má přístup ke svým tanečníkům, jako ke své rodině a jak dokáže rozhicovat davy svých fanoušků. Má v sobě energii na rozdávání i přes vyčerpávající Tour "Blond ambition" které nás provází celým dokumentem. Je provokativní, vtipná, přitažlivá, perfekcionistka a především umělkyně, která si jde za svým. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Vážně netuším jestli to je "doku-ment" nebo "doku-drama" (tedy jak moc velká je tam Madonna "hérečka" dle scénáře vs ve skutečnosti). Každopádně film mě díky distribučnímu názvu zklamal (příslib "v posteli" se nekonal), za to v mnoha směrech překvapil (její potíže s hlasem alias "scéna s kartičkami"), vztah k Belindě Carlisle (to byla její opravdu tak velká konkurence že si jí tam bobírá?) nebo vůbec ochota prezentovat některé věci ("je nějakej modrej!")... Tedy jakožto příležitostný posluchač její hudby (doma mám jedno CD) a za tu Belindu (doma mám všechna její CD) víc než tři nedám. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní název filmu byl „Truth or Dare: On the Road, Behind the Scenes and In Bed with Madonna“, ale Madonně přišel příliš dlouhý a nechala ho zkrátit. Mimo USA pak Miramax prosadil název In Bed with Madonna, protože „hra na pravdu“ („truth or dare“) není v některých zemích tak známá. Madonna tento název později označila za nudný a fádní. (kenny.h)
  • Kvůli rozhodnutí rozdělit film na barevnou a černobílou část odstoupil od smlouvy původní producent New Line Cinema a distribuce se ujal Miramax. Bylo natočeno přes 200 hodin záznamu a první sestřih dokumentu trval přes 3 hodiny. Producent Harvey Weinstein přinutil Aleka Keshishiana film zkrátit na necelé dvě. (kenny.h)
  • Film dokumentuje první velké turné zpěvačky Madonny v 90. letech. To začalo 13. dubna v Mukuhari v Japonsku a končilo 5. srpna 1990 v Nice ve Francii. Během turné navštívila 27 měst a vyprodala všechny show kromě jedné v Itálii, které bylo zrušeno kvůli reakcím na její obsah. (Cheeker)

Reklama

Reklama