Reklama

Reklama

S Madonnou v posteli

  • Česko Madonna: Hra na pravdu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Celovečerní stylizovaný dokument zachytává Madonnu, zpěváčku, která s neomylností ví, jaké hudební trendy si žádá publikum, v době jejího celosvětového koncertního turné Blond Ambition v roce 1990. Dokument se však neodehrává jen na jevišti, ale i v zákulisí, kde vystoupí mnohé celebrity šoubyznysu. Místy provokativní erotika je přítomná v podtextu filmu, i když celek se zaměřil na neobyčejně obyčejné úkony v životě této kontroverzní hvězdy. Zkrátka - Madonna, jaká ve skutečnosti je, na jevišti i za ním, matka rodiny svých tanečníků, bohyně sexu pro milióny obdivovatelů, podnikatelka, zpěvačka, tanečnice... Největší superstar světa hudby. Samozřejmě, pro její věrné fanoušky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Tak předně - tohle vůbec není dokument. Někdejší královna popmusic si postavila vlastní pomník a zahrála si v něm Johanku z Arku. Obdivuhodnou osobnost, kterou kdekdo vzývá a hledí na ni do výšin jako věrný mopslík, ale ona stále zůstává tou obyčejnou, pokornou a zbožnou ženou. Okázale se modlí se svými bližními a když jí zlá showbussinesová inkvizice diktuje, kolikrát si během výstupu smí sáhnout mezi nohy, zůstane silná a... a přece se točí, chtělo by se říct. Takovou porci samožerství a bezostyšné manipulace s realitou najdete už jen v projevech George Bushe a ve slovenské reality show Mojsejovci. 20 % ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

K tomuhle dokumentu budu asi schopen napsat nějaký objektivní komentář tehdy, až ho uvidím aspoň podruhé. Na jednu stranu se to tváří jako seriózní dokument, odhalující královnu popu taky jako človka, jakousi "matku pluku", jestli se to tak dá nazvat, která se stará o svůj ansábl, s některými momenty komickými, některými méně, některými poněkud trapnými, vrcholem by se možná dala označit návštěva hrobu Madonniny matky, kde dává naplno průchod svým citům. Ovšem jen tehdy, pokud člověk nezná knihu Madonna - životopis od Lucy O´Brien a Život s Madonnou od jejího bratra Christophera.To se potom odhalí i druhá strana mince, kdy právě scéna hřbitově je asi nějvětší sehranou komedií celého filmu. O Madonně se říká, že je bídná herečka, což ovšem tady tak úplně neplatí, ta etuda na hřbitově se s tím moc neslučuje, to byl slušný herecký výkon:). I tak ovšem nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo, jistou dokumentární hodnotu to má, stejně jako třeba bonusové materiály na jejích koncertních DVD. Hodnotím poctivými třemi, uvidím,jestli to časem nějakým směrem upravím. ()

Reklama

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Na Bilanci s tajemstvím to sice svojí hloubkou a vyzněním nemá ale o to je to větší kult. Co se týče hudební stránky tak turné Blond Ambition řadím na čtvrté nejlepší místo všech Madonnin turné. Za zmíňku stojí hlavně píseň Live To Tell. Pro fanoušky kult a povinnost pro ostatní absolutně nedoporučuji, protože by si mohli Madonnu pěkně pohoršit a kdo jí je už pohoršen a nemá jí v lásce ať se tomu absolutně vyhne. Jestli se chcete o královně popu něco dozvědět sáhněte radši po Bilanci s tajemstvím. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kdo vymýšlel choreografii k písni "Like a Virgin?" Warren Beatty. A bylo to.___Nemyslím, že by to bylo porno. Coby dokumentu tomu chybí objektivita a nestrannost, jako hraný film je to příliš žánrově rozkouskované. Vlastně je to dost nuda, jak už tu někdo napsal. Madonna ukáže prsa na kameru, zazpívá pár písniček, a hlavně neustále něco žvaní. Scény z jejích vystoupení jsou na filmu asi nejlepší, hudebně a hlavně zpěvně bezkonkurenční. No a samozřejmě Warren Beatty, její někdejší partner, v kulatých malých černých brejličkách. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Silene nudnej dokument, kterej si hraje, ze je kdovico extra, ale vlastne nic novyho se o Madonne nedozvite. Fanouskum Maddony se to bude asi hodne libit, ale me na tom zaujaly jen nektery sceny z koncertu kde to Madonna slusne rozjela. Zbytek jsou jen ruzne zabery z saten, nudne rozhovory a Madonniny kecy kde vysvetluje jakej ma ke komu vztah, kdo s kym co delal atd. Vsechno na me pusobilo jako by hrali podle scenare. Madonna vsechno vysvetluje a podobny kraviny takze to vubec nevypada jako zaznam koncertu a priprav, ale jako spatnej a zkreslenej dokument. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Aby co nejméně rušili, nosili členové Alekova štábu černé oblečení a měli zakázáno s kýmkoliv z Madonniny suity intereagovat. Na kamerách pak používali clony, které vypadaly jako zrcadla. (kenny.h)
  • Po dokončení pozvala Madonna skupinu přátel na promítání hrubého sestřihu v domácím kině Warrena Beattyho. Tomu se film nelíbil a přes právníka žádal o vystřižení některých „svých“ scén. V soukromí se nakonec s Madonnou domluvili a konkrétní záběry byly odstraněny. (kenny.h)

Reklama

Reklama