Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (113)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Návrat Gilmorek měl být jednou z největších událostí seriálového podzimu, jenže obrovská očekávání tomu tak trochu zlomila vaz a výsledkem je rozpačité zklamání. Ač bylo pěkné po letech se vrátit do oblíbeného maloměsta a podívat se, kam se posunuli životy hlavních hrdinů, tak to prostě nedostálo očekávání. Našlo se spoustu zbytečných a dlouhých scén (příklad za všechny je letní muzikál) a celkově to nezanechalo ten dojem, který si fanoušci po letech přáli a ani poslední čtyři slova to nijak nezachránili... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se odhodlávala ke čtyřem filmům, které měly definitivně uzavřít příběh Gilmorových děvčat (i když s tou definitivností to vzhledem k finálním "čtyřem slovům" asi nebude tak horké). Také jsem dlouho přemýšlela nad tím, jaký názor na tohle pokračování vlastně mám. Bylo fajn se zase vrátit do Stars Hollow, kde se za deset let v podstatě nic nezměnilo. Bylo fajn znovu sledovat všechny ty více a méně bláznivé charaktery (protože se alespoň na okamžik vrátil snad úplně každý, kdo kdy seriálem prošel). Ale nebylo fajn sledovat Rory v roli sobecké nány, která si musí psát upomínku i na rozchod s nebohým klučinou. Tahle radikální proměna mi k ní vážně neseděla. Určitou rozmrzelost mi naštěstí plně vynahrazovala fantastická Kelly Bishop, která byla mým oblíbeným děvčetem už v původním seriálu. Takže lehký nadprůměr, ale na další díly bych nepospíchala. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Príliš ukecané. A polovica tých dialógov a monológov ma nebavila, akoby to chcelo byť nasilu cool. A príbeh okolo samotnej Rory ma bohužiaľ vôbec nezaujímal. Lenže malo to aj momenty, ktoré vás vrátili do tých starých čias a skvelého Luka. Pre mňa menšie sklamanie. Project 52 Films by Women ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po přečtení všech komentářů od fandů jsem byla napjatá jak struna..a dostala jsem křečovitou změť scén, které na sebe ani moc nenavazovaly a neustálou vykrádačku samu sebe. Jako by nějak došel dech tomu všemu. Celej ten Roryin milostnej život se k ní vůbec nehodil. Vždyť ona a on..to už tady přeci všechno bylo. A v mnohem lepším provedení. Teď cituji Psemu :"Perfektní. Dostatečný ignore ultradebilní sedmé série a utažení všech linek tak, jak se sluší a patří" Vážně? Vim, že sedmá série nebyla moc dobře přijímaná a pamatuju si, že i já jsem z ní napoprvé nebyla nadšená, ale nakonec jsem ji dokázala přijmout a nějak mi začala dávat smysl, i když Lorelai i Rory trochu pozměnily své chování oproti sériím předchozím. Ale zpět k novým dílům. Chápu, že jak lidi stárnou, přichází o iluze, zažívaj víc nudy a hodně věcí se mění. Ale Gilmorky bez jediné vtipné scény? Já jsem ten příběh milovala jako žádný jiný, ale tím hlavním a nejdůležitějším pro mě byl humor! Mohla jsem se na všechny díly dívat stokrát a znovu a pořád jsem se musela smát nebo aspoň tlemit. I když se postavy rozcházely nebo do krve hádaly, stejně to celé mělo nějaký zvláštní nádech klidu a pohody. A něčeho jako světla na konci tunelu. Ale tohle byl jeden velký depresivní mišmaš v čele s vybotoxovanou Lorelai a Lukem s nastřelenýma vlasama. Jsem tak zklamaná, že střídám spisovnou a nespisovnou řeč. Jenže to neni tak, že bych Gilmorky viděla růžově a zklamalo mě, že jejich osudy vypadaj po letech jinak. Tohle je prostě pro mě úplně jiný příběh. Něco jako Sněženky a machři po 25 letech. Asi je chyba ve mně, když to všem ostatním přijde fajn. Já dávám svý hvězdičky za některý části příběhu a za vrácení tolika známých tváří zpět. I snaha se cení.Ach jo. ()

Frederika 

všechny recenze uživatele

Jen málo pokračování dokáže dostát kvalitě původních sérií, u Gilmorek se to ale docela podařilo. A Year in the Life má dobře napsané dialogy, téměř všechny původní herce, atmosféru, humor i dojemné chvilky... pro fanoušky je to opravdu návrat do Stars Hollow. První a poslední díl, režírované Amy, jsou lepší než prostřední dva. Zejména scény s muzikálem ve třetím díle patří k slabším místům série a proklikáním o nic nepřijdete. Přála bych si trochu více prostoru pro Jesse a Deana, ale well... nothing´s perfect. Konec, i když s cliffhangerem, je podle mě důstojný a nepotřebuje pokračování, takhle se "circle of life" skutečně uzavírá. Obecně - spokojenost. :) ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama