foto

Rose Abdoo

  • nar. 28.11.1962 (57 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2016 Trust Fund
2015 Yellow Day
2014 All Stars
Dort
2013 Meddling Mom (TV film)
2012 Goodnight, Mr. Foot
Hotel Transylvánie
Výlet s mámou
2011 Zkažená úča
2009 Nenávidím Den Sv. Valentýna
Pravá blondýnka 3
2007 Nurses (TV film)
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
Našli mě naši
2005 40 let panic
Dobrou noc a hodně štěstí
2002 Žít naplno
1998 Šerifové
1997 Svatba mého nejlepšího přítele

TV seriály

2020 Bude líp (TV seriál)
Listen to the Roosters (S04E10)
2019 Bless This Mess (TV seriál)
459 (S02E01)
Bude líp (TV seriál)
No Limits (S03E05)
Grace a Frankie (TV seriál)
Lékárna (S05E05)
2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Heck vs. Glossners: The Final Battle (S09E17)
The Crying Game (S09E16)
Will a Grace (TV seriál)
The Wedding (S09E10)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vražedná aplikace (S13E03)
2016 Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
Winter (E01)
Shut Eye (TV seriál)
Wheel of Fortune (S01E09)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Babí (S05E04)
Orel (S05E03)
Mike a Molly (TV seriál)
Čáry, kouzla, mimino (S06E12)
2015 The Grinder (TV seriál)
Buckingham Malice (E07)
Pilot (E01)
Skandál (TV seriál)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Get Out of Jail, Free (S05E06)
You Got Served (S05E05)
další epizody (4)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Shameless (TV seriál)
Simple Pleasures (S04E01)
Prolhané krásky (TV seriál)
Kousnout se do jazyka (S04E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Unesený (S07E01)
Chirurgové (TV seriál)
Přeskoč, ale nepodlez (S11E05)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Cooks in the Desert (S02E06)
Valerie Saves the Show (S02E04)
Valerie Is Brought to Her Knees (S02E03)
2013 Family Tools (TV seriál)
Millerovi (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
She Got Game Night (S03E18)
Agentura Jasno (TV seriál)
Right Turn or Left for Dead (S07E08)
2012 Bunheads (TV seriál)
Friend Me (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
2010 Famílie (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Všude dobře, na plese absolventů nejlíp (S01E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
The Return of Jezebel James (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Věříte na kouzla? (S03E07)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
WordGirl (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (5)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Velký zápach (S07E05)
Dlouhý zítřek (S07E01)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Pád (S01E17)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dědictví po starém Twickhamovi (S05E18)
Tak řekni něco (S05E14)
Blues svatebních zvonů (S05E13)
Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
Psáno ve hvězdách (S05E03)
Tik, tik, tik, bum! (S04E18)
další epizody (5)
2003 That's So Raven (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Kuřecí, nebo hovězí? (S04E04)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vejce nadivoko (S03E06)
Ztráty a nálezy (S02E15)
Richard ve Stars Hollow (S02E12)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Interior Decorator (S01E05)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Windstruck (S01E04)
Strangers with Candy (TV seriál)
1995 Pride & Joy (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)

Dokumentární

2018 Love Gilda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky