foto

Rose Abdoo

  • nar. 28.11.1962 (54 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2016 Trust Fund
2015 Yellow Day
2014 All Stars
Dort
2013 Meddling Mom (TV film)
2012 Goodnight, Mr. Foot
Hotel Transylvánie
Výlet s mámou
2011 Zkažená úča
2009 Nenávidím Den Sv. Valentýna
Pravá blondýnka 3
2007 Nurses (TV film)
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
Našli mě naši
2005 Dobrou noc a hodně štěstí
40 let panic
2002 Žít naplno
1998 Šerifové
1997 Svatba mého nejlepšího přítele

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Winter (E01)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Unesený (S07E01)
Garfunkel and Oates (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Simple Pleasures (S04E01)
2013 Family Tools (TV seriál)
Millerovi (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
Sofie První (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Bunheads (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Friend Me (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
There's No Place Like Homecoming (S01E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
Return of Jezebel James, The (TV seriál)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (5)
In Case of Emergency (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
WordGirl (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Velký zápach (S07E05)
Dlouhý zítřek (S07E01)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
To Live and Let Diorama (S05E18)
Say Something (S05E14)
Wedding Bell Blues (S05E13)
Chirurgové (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
Psáno ve hvězdách (S05E03)
Tik, tik, tik, bum! (S04E18)
další epizody (5)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Kuřecí, nebo hovězí? (S04E04)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vejce nadivoko (S03E06)
Ztráty a nálezy (S02E15)
Richard ve Stars Hollow (S02E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
1995 Pride & Joy (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace