Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (274)

angel74 

všechny recenze uživatele

Sezn@mka je soubor poněkud ubohých scének, který když se odvážím nazvat filmem, tak se asi budu hodně rouhat. Jakmile se na začátku nepříjemně mihl Lukáš Pavlásek, věděla jsem, že to není dobré znamení. Bohužel jsem se nemýlila. S přibývajícím časem mě zavalila spousta trapných situací a ještě k tomu hrála nevkusná hudba oplývající dost žalostným textem. (25%) ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Režisér One Man Show se diví, jak to mohlo jít v primetime na Primě, mě spíš zaráží, jak je možné, že se to promítalo v kinech. V první polovině, nebo spíš třetině se našlo pár vtipných momentů, ale to je na 90 minutovou komedii dost málo. Druhá byla už úplně tragická, až u titulků člověku dojde, že to prakticky nemělo žádný konec. Aby ano, když to nemělo ani děj. ()

Reklama

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Ve středověku se někteří hříšníci sami kajícně trestali za své hříchy. Nazývali se flagelanti. Řekl jsem si, že nějaký ten hřích mám na svědomí také a tak jsem si v rámci mučení pustil na Primě zábavný, ryze český film Sezn@mka. No řekněte, není už samotný název se zavináčem vtipný? Hlavní hrdina...to neuhodnete. Ohromné překvapení - Jiří Langmajer. Ten už si setsakra vybírá, v čem si zahraje a film tedy musí stát za to. Jsem si řekl! Bylo to o řediteli seznamovací kanceláře a o krásné ženě, co se snaží seznámit s úspěšným, nezadaným, vtipným a milým mužem. Film vám dámy ukáže, že takoví muži nejsou a nezbývá vám, než snít. Když při sledování filmu v televizi nepoznáte, kdy končí reklamní brejk a začíná děj, je to současná česká komedie. Kdo by nepochopil, že jeden z partnerů filmu je hodinářství Dušák, tomu jsou určeny záběry, kdy se herci asi desetkrát jen tak podívají na luxusní hodinky. Ve velkém detailu. Potom se hlavní postavy zajdou podívat na hodinky do hodinářství. Že to vůbec nesouvisí s dějem? A proč by mělo? Kamera je taková televizní - no ono by to pasovalo fakt jen do telky na nedělní odpoledne, když si po Otázkách Václava Moravce chcete spravit chuť. Je to sterilní, že by to mohli promítat v domovech důchodců. Vážně někoho z vás baví, když uprostřed filmu začne něco jako klip a na hudbu (tady je to Vašo Patejdl) vidíte něco jako děj. Dopadlo to jako v každé správné pohádce a zloduch skončí sám asi v podnájmu. Tak si du pustit Ženu za pultem, abych měl pocit, že sleduju nějaký příběh. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pořád se snažím dát české komedii šanci, ale bohužel.. Pravda od tohoto jsem nic moc nečekal, ale že to bude tak moc ubohé, to jsem nečekal také. Paní scénaristka-režisérka Marinovová se snažila udělat prapodivný mic Sexu ve městě s Účastníky zájezdu, ale zapomněla na podšálky. A jelikož bylo třeba sponzora, chvilkami nevíte zda nekoukáte na reklamu jedné z našich cestovek.. V hrůze tak můžeme sledovat herce druhé ligy kterak se marně motají v kruzích a papouškují svoje texty, které ani nijak výrazně nevedou děl dál a co hůř nejsou ani vtipné (ač asi měly být) když je to ta komédie. Jestli to dokonce nemělo jako celek předat nějaké poselství, to opravdu nevím. Z celého toho ale cítím pořádnou frustraci paní režisérky z chlapů a snahu, že když to nejde v reálu tak natřít jim to alespoň na stříbrném plátně... V tomhle filmu se chlapi totiž dělí na blbečky, buzny a promiskuitní hajzly. Tím nejhlavnějším záporákem je Langmajer, ale jsou tu i další včetně vyhasínající hvězdy pana Pavláska. Mrzí mně účast Zuzky Kainarové, protože má na víc. Ten kostým letušky jí ale seknul a tak dám alespoň za tu jednu hvězdu. * ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Genderově jasně jednosměrný blábol, natočený zhrzenou ženskou, které manžel zahejbal s mladou instruktorkou jógy a ona sama neměla na nic víc, než plakat u plotny s ručníkem na hlavě. Každý svého štěstí ... a tak dál. Film o gumídkově, kde si každý gumídek našel toho svého gumídka v jednom velkém sáčku haribo. Český tvůrce se dostává mílovými kroky na dno české kinematografie, protože není ani schopný dát dohromady smysluplný námět. Jemu prostě stačí sebrat kdejaká klišé a natočit jednu zkurveně dlouhou reklamu. Kdy už se česká selka u televize chytne za nos a raději přepne na ty dokumenty na ČT2? ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Režisérka Zita Marinovová o svojom prvom filme povedala: "Dva roky som mala chrobáka v hlave a premýšľala, o čom to bude. Pôvodná idea bola, že napíšem coververziu Kristiána, pretože ten film milujem. Len som si lámala hlavu tým, kde by dnes pracoval. A zoznamka sa mi zdala najefektívnejšia pre nadväzovanie vzťahov so slečnami. Začala som písať a v podstate riskovala, že tvorím do šuplíka. Poznala som ale človeka z branže, ktorý sa tak nejako prelieva šoubiznisom, zaisťuje investorov a ktorého meno nechcem uvádzať, ale bol to on, kto ma povzbudil k natáčaniu. Sľúbil zaobstarať peniaze." [iDnes.cz] (Raccoon.city)
  • První verze scénáře byla hotova za osm dní a měla sto obrazů. (Pierre)

Reklama

Reklama