Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Když David (Martin Kraus) věší ceduli s nápisem „Kristian Online“, zpívá si u toho úryvek z písně od Lucie Bílé „Láska je láska“. (SONY_)
  • „Sezn@mka je komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby – internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami,“ uvedli tvůrci. (SONY_)
  • Trailer k filmu musel být smazán a nahrazen ukázkámi z filmu, protože producenti netušili, že i za hudbu v upoutávce se musí platit. (Pierre)
  • První verze scénáře byla hotova za osm dní a měla sto obrazů. (Pierre)
  • Komedie Sezn@mka se částečně točila na Kanárských ostrovech. (ČSFD)
  • Režisérka Zita Marinovová o svojom prvom filme povedala: "Dva roky som mala chrobáka v hlave a premýšľala, o čom to bude. Pôvodná idea bola, že napíšem coververziu Kristiána, pretože ten film milujem. Len som si lámala hlavu tým, kde by dnes pracoval. A zoznamka sa mi zdala najefektívnejšia pre nadväzovanie vzťahov so slečnami. Začala som písať a v podstate riskovala, že tvorím do šuplíka. Poznala som ale človeka z branže, ktorý sa tak nejako prelieva šoubiznisom, zaisťuje investorov a ktorého meno nechcem uvádzať, ale bol to on, kto ma povzbudil k natáčaniu. Sľúbil zaobstarať peniaze." [iDnes.cz] (Raccoon.city)
  • Zita Marinovová prezradila, že film na tému "zoznamka" v dobe, keď predložila scenár, nebol jediný. Na podobné témy tam boli tri scenáre. Producenti si nakoniec vybrali jej scenár, na čo ju doteraz obviňujú, že jej scenár nebol prvý a že im ho ukradla. (Raccoon.city)
  • Debutujúca scenáristka a režisérka Zita Marinovová si pre film zozbierala historky inšpirované všetkými jej kamarátkami, ktoré na zoznamkách idú a majú veľa historiek. (Raccoon.city)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)

Reklama

Reklama