Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (275)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Seznamku v těsném závěsu po filmu Bezva ženská na krku. Musím říct, že Seznamka pro mne byla vysvobozením z beznaděje. Přes veškerou tupost tu má Bezva ženská na CSFD o třicet procent víc a to je velmi nespravedlivé. Seznamka je možná úplně jednoduchý film, ale má scénář, začátek a konec. A mezitím se pořád něco děje. Langmajer je pro roli jako stvořený a táhne celý film. Odpočinul jsem si a párkrát se zasmál. Není to žádný originál, viděli jsme to porůznu už tisíckrát, ale o to nejde. Tady mi to spíš zavání tím, že mnozí uživatelé si v životě nezaděvkařili, tak to šmahem splachují do hajzlu. Někteří muži ale nestárnou a Langmajer úplně nejmíň. V podstatě je ten film úplně v pohodě 60%. A teď, když jsem si přečetl na netu něco o režisérce, už chápu, že odsoudit to zde bylo vlastně povinné... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Čekáte to horší. Když se dokážete naladit na "poslednichDesetLetStaleStejneHerectviJirihoLangmajera", tak to snesete dobře. Product placement v hlavní roli, a pak pár hubených koček (kromě Jaroslavy O.) Několik vtipů ujde, několik dalších nebezpečně připomíná Troškovy Kameňáky (ale vono je to vlastně to lepší, co v poslední dvoudekádě natočil, tak co). Rádobyvtipné hlášky, u kterých asi tvůrci zkusili, jestli se z nich stanou hlášky (chovat jak Američan k teroristům). Je poznat, že film točila režisérka, podle konce. Travel service dovezl štáb na Kanáry, a nezávidím jim ani Kanáry, ani tu cestu s nejdražší lowcostovkou světa. Vondráček 50 % přehrával, ale ty zbývající 4 % docela dobrý. Hodně tomu pomohl hudební doprovod, zvláště pasáže, kde překryl dialogy. ()

Reklama

TominoLa odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si zase jednou dal. Měl jsem chuť si pustit něco lehčího a bez titulků. Dostal jsem 90 minut bolesti. Ani jsem nemusel být věštec a bylo mi jasné, že tohle nemohl natočit chlap. Něco tak špatného ano, ale tohle? To určitě NE! Paní scénaristka, režisérka je asi moc zoufalá a asi po všech těch seznamkách má i hodně špatnou zkušenost. Tak se rozhodla, že o tom udělá film (zda to byla komedie tak jsem se opravdu nezasmál ani jednou). Role byla od začátku jasná pro Jiřího Langmajera, kterého jako zbožňovala v "Copak je to za vojáka?". Pak zbývalo obsadit Adélu Gondíkovou, aby přišlo alespoň pár lidí co se zajímá o bulvár. Ještě, že mě to stálo jen čas a ne peníze. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Film má několik sympatických kladů, a to hlavně vesměs málo okoukané filmové tváře, herci své role zvládli a mnohdy byli i vtipní, nevadil mi ani příliš přehrávající Vondráček, body si zaslouží i bez výrazných chyb zvládnutá režie a hlavně scénář, který byl na jednu stranu inovativní, neměl vyloženě trapné momenty, u kterých bych se musel za tvůrce stydět, dokonce i převlíkání v kabince bylo vkusné a hlavně dost pravdivý (kdysi jsem dělal výzkum na toto téma a osobně znám i dost chlapů, kteří brouzdí po seznamkách a chovají se stejně jako postavy ve filmu (a to nejen jako postava Langmajera), proto mi to zpracování bylo i sympatický). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh není nic skvělého, ale mohla to být docela dobrá komedie, kdyby to bylo alespoň po technické stránce lepší. Jenže tohle je filmová tragédie a ukázka toho, že začínáme zaostávat i ve filmovém řemeslu. Jediná skutečně pozitivní mi přišla Adéla Gondíková, která mě bavila a skvěle hlásila, jinak spíše smutek nad prezentovaným dílem. Co ten zvuk sakra??? ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Volf (Jiří Langmajer), balící letušku Hedviku (Zuzana Kajnarová), s ní pluje na loďce, ovšem jen ve velkém celku. Při detailním záběru na veslujícího Volfa je vidět, že se Volf nepohybuje, ale stojí na místě. Totéž platí pro Hedviku. (pjotri)
  • První verze scénáře byla hotova za osm dní a měla sto obrazů. (Pierre)
  • Debutujúca scenáristka a režisérka Zita Marinovová si pre film zozbierala historky inšpirované všetkými jej kamarátkami, ktoré na zoznamkách idú a majú veľa historiek. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama