Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (226)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha českých komedií poslední doby na téma vztahy z partičky podobných jako Dvě nevěsty, Věčně tvá nevěrná, Po čem muži touží a spol. s Ester Geislerovou, které uteče ženich ze svatby a ona pak zkouší různé borce přes internetovou seznamku, aby nakonec skončila s ( POZOR SPOILER !) se spolubydlícím s kterým bydlí od páté minuty a je to vlastně jasné. Pár momentů bylo i vtipných, Kramerová celkem nabila energií některé scény, ale výsledek je velmi podprůměrný zbytečný film. ( není to tak hrozné jako Věčně tvá... ale nedosahuje kvalit ostatních ) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď na hnusnú prasnicu ako je Kramerová, ktorá by bola mimochodom hnusná aj v chudom stave, napíšu scenár, že "střídá kluky jako ponožky", to sa vo mne objavuje taký prirodzený reflux, že mi v pažeráku ostala diera. Nedokážem pochopiť, kto z tejto nechutnej osoby vyrába herečku, ktorou nikdy nebola ani nebude. Ona totiž nemá na to, aby hrala čo i len v slovenskom filme, a to tam máme laťku prekliate nízko. Film inak myšlienkovo mimoriadne prázdny a najhoršie je, že sa plejáde hereckých prepadákov (Prachař, Písařík) snažila prispôsobiť aj Ester, ktorá je inak dobrá herečka. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další Janákův sterilní nesmysl, který z naprosté zoufalosti pomohla pozvednout Evelyn Kramerová. Ona by to opět sice mohla být vděčná divácká romkom plná vítanných stereotypů o děvčeti, které dostalo kopačky během svatebního obřadu. Ale to by hlavní roli nesměla hrát Ester jako leklou rybu a scénář by musel dávat smysl. Náhody, omyly, sny, to vše je spatlané na jedné hromadě a každá další zákruta dusí. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten důvod, proč jsem si tenhle film pustil, je, že se natáčel v mých oblíbených Pardubicích (i když pořád nechápu, proč se romantické filmy nemůžou točit v mé rodné Jihlavě...), které jsem letos konečně navštívil a chtěl jsem se tak znova podívat na všechna ta cool místa, co východočeská metropole nabízí. A ona tam byla! Ehm, k filmu... Když protrpíte první půlhodinu... tak to nepřestane být méně trapný, ale nějakým (mně) záhadným způsobem to funguje... tak nějak. A proč celý tři hvězdy v hodnocení? Jedna je za příjemný doprovodný soundtrack (indie pop!), druhá, ehm, za ty Pardubice, a třetí bych si dovolil dát sám sobě, že jsem to dokázal dokoukat až do konce. I proto, že českou romantickou komedii jsem si nepustil dobrých deset let. A předtím taky ani jednou... ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Pro Pardubaky celkem dobra podivana. Jen je skoda trapne prehravane Evy - IT girl a trochu trapneho konce. Jinak bych hodnotil i lepe. Chapu, ze pro nekoho kdo videl Pardubice jen z vlaku to asi moc zajimave nebude a bude to spis podprumerna romanticka komedie, kde se zrovna za bricho popadat nebudete. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Potkanů hrálo ve filmu víc, protože každý uměl něco jiného. Jeden šplhal nahoru, druhý dolů, další uměl zahrát mrtvého. (Tonula)
  • Nebezpečnou scénu, kdy Richard (Jakub Prachař) šplhá do 3. patra za Páťou, zahrál herec bez kaskadéra. Režisér se ptal, jestli nemá závratě, na to mu prý Prachař odpověděl, že se to uvidí při natáčení a po vzoru filmových velikánů (Moore, Belmondo) se vrhl na kaskadéřinu. Scénu natáčeli celou noc a herec musel lézt nahoru asi 10x. Byl při ní přivázaný na laně a na konci už nemohl. (Tonula)

Reklama

Reklama