Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (2)

Jetelín (2016) odpad!

Kdyby šlo dát něco horšího než odpad, nějaké minusové body, jdu do toho. A je mi líto, do čeho jinak dobří herci jako Šťastný, Ježková nebo Hána vlezli. Nj, hypotéky a auta se samy nezaplatí. Překvapivě nejcivilněji hraje Genzer, ale při tak bláznivých charakterech, kdy se jediná postava nechová normálně, to ani není moc těžké. Naopak se zdá, že nahlížíme do bohnického vypolstrovaného pokoje v psychiatrické léčebně. Ničemu nepřispívá ani papundeklová kulisa, jež má představovat nějakou náves. Sice mne pobavily vtípky v obraze, např. rozcestník nebo přepisování hospodské tabule, ale to skutečně nestačí. A jak psal někdo v diskuzi, skutečně to připomíná hraný Čtyřlístek, až na to, že tam jde o komiks pro děti a nadsázku snese, tady, u dospělých lidí, dětinské a pitomé chování nefunguje. ()

Striptýz (2016) (E01) odpad!

Postpubertální fantazie v trapně pubertálním duchu, kdy se postavy nechovají ani jako dementi, prostě spíše jako z jiného vesmíru a světa, případně z bohnického areálu. ()

Reklama

Reklama