Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (362)

Nach 

všechny recenze uživatele

Tak musím přiznat, že toto byla příjemná rodinná letní oddechovka na sychravé odpoledne. Dobře napsané charaktery, neotravné děti a vtipná místa. Není to tedy tak vypointované jako podobné S tebou mě baví svět, ale rozhodně nejde o ostudu v tomto žánru. Takže palec nahoru a velice příjemné vidět Lišku či Langmajera v rolích kladných hrdinů, kteří nejsou nijak postižení. 70% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tihle fotři dokážou vykouzlit úsměv na líci do tvaru půlměsíce a né, že né! Celkem supr překvapení a solidní komediální českej počin! To trio borců si skvěle sedlo, parádně se doplňovalo a vlastně ten biják vytáhlo k tý kvalitě. Těch 80 minut uteče jak Sázavská voda pod všema špuntama a s titulema zjistíte, že jste vlastně opravdu neviděli špatnej film! 70% ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Pavel Liška hraje dvacet let stejného idiota, s naprosto stejným výrazem, mluvou i chováním napříč desítkami rolí a divákům to furt stačí, aby tuhle zrůdnou debilitu vytlačili na neskutečných 62%. Ze začátku to nevypadalo tak zle, Nováckej look už tak nějak k těmhle filmům patří a první Liškova hláška ve vlaku byla fajn, jakmile ale skupinka fotříků vyrazí s ratolestmi na vodu jde všechno úplně do prdele. Všichni dětští herci jsou naprosto příšerný, scénář nenabízí vůbec žádné dobrodružství, ale jen slet scén, ve kterých vystupují příšerně nesympatické postavy, které na sebe neustále jen křičí. Liškova dcera je naprosto na přesdržku a jednou mi říct kreténe, tak jí přetáhnu pádlem po tlamě a utopím jí. Vrchol hnusu dokonají Langmajerovi dcery, tohle předvést dítě u doktora, vezmu tu injekci a píchnu jí jim do oka. Dlouho a podotýkám fakt hodně dlouho jsem neviděl tak ubohý film, plný příšerných dialogů, nesympatických postav a naprosto bez děje. Moje žena miluje České filmy a když tenhle brak skončil, mlčky sem se podíval jejím směrem a ona jen znechuceně a docela nahlas pronesla ''co to bylo kurva za sračku?'' a to má dámy a pánové opravdu nízký metr jakým hodnotí České filmy. Bylo mi z toho doslova zle. Tenhle film nemá žádný význam ani smysl a když si pomyslím, jak ho ten náš ubohej národ vidláků vynáší a vynášel do nebes, je mi zle ještě víc. Nejhorší film v dějinách české kinematografie, ano, i na takových hovnech jako jsou Babovřesky nebo Kanárská spojka, či dalších výjmečnostech jako Eliška má ráda divočinu, nebo Ještě větší blbec, než jsme doufali se dá najít smítko něčeho, co se v hlubině odpadu bude vznášet jako kus tvrdýho hovna uprostřed toxických sraček. Tenhle film je pouze toxická sračka. Než hrát v tomhle, raději bych jezdil s hovnocucem. Neksutečný, ubohý, odporný, příšerný....žumpa. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem měl možnost vidět v letním kině v Jívce. Bylo krásné počasí, ale v polovině filmu mi už byla poněkud zima, ale není nad to si sednout kamkoliv chcete a ještě k tomu s vlastní pohodlnou židlí, točeným pivem a brambůrkami. :-) Film je takový průměr. Pár vtipných scének, jinak klasická, současná česká komedie. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechová komedie s příliš hvězdným obsazením dospělých rolí, zatímco ty dětské jsou nezvládnuté a hrozně přehrávané. Navíc je to scénáristický kopie již známějších a starších děl, nejvíce asi připomínající S tebou mě baví svět. Celkový dojem nikoli nejhorší, přestože trapnosti se Špunti bohužel nevyhnuli. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Českém Šternberku, Kácově, Soběšíně, Vlašimi, Praze a v obci Šlakhamry. Natáčení trvalo celkem 33 dní. První klapka padla 15. června 2016 a poslední 13. srpna 2016. (M.B)
  • Místo, kde bydlí Václav (Arnošt Goldflam) a Lada (Dana Syslová), je Brdíčkův mlýn a nachází se ve Šlakhamrech. Bufet, kam jde Eliška (Kateřina Coufalová) koupit dršťkovou polévku, se nachází v tábořišti Mexicana a je v Budčicích. Holky na kole se ubytují v Masarykově táboře YMCA ve Soběšíně. Pouť se nachází v Sudějově. Závěrečná svatba proběhla v kostele sv. Anny v Sudějově, ale ve venkovním záběru předtím vidíme kostel sv. Havla v Podvecích. Jinak dalšími zajímavými místy mohou být Trpišovice, Votice, přírodní rezervace Stvořidla, Křešice, lom Štětkovice v Bořená Hora a Podolí, kde byla farma Laca Matuščáka. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Největším oříškem pro filmaře bylo schovat pod kostým neopreny. Během natáčení byla totiž celkem zima. (SONY_)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama