Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

luukaas odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totální úlet. Banda neskutečně trapných ne-herců s absolutně nesmyslným dějem a ještě do toho Fishburne, který na motorce vypadá jak čmelák na bomboně s vyvaleným pupkem,....Ne Matrix to není. Po 10. minutách je Vám jasné jak to skončí a po 40. minutách jsem to musel vypnout, protože co je moc to je moc. Tenhle film je 100% odpad. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tento snímek určitě drží nad vodou Laurence Fishburne! Jakožto Smoke je prostě nejlepší a nikdo na něj nemá!!! Má svojí pověst a je král v undergroundovém světe motorkářů. To nemá chybu. Ale! Film se nevyvaroval několik, řekl bych až zbytečných zvratů a klišé a ,,blééé" konce. Nebýt toho, tak by hodnocení bylo vyšší... ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tolik negrů jsem v jednom filmu ještě neviděl. Zajímavé je i herecké složení. Na jedné straně hvězdy jako Fishburne a Hounsou, na druhé ten, který to dělal na jachtě s Pamelou a kupa neznámých, ale o to více namakaných negrů. Problém snímku vidím především v prostředí. Černí motorkáři jsou pro mě uvěřitelní asi jako předvolební sliby našich férových politiků. ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Ukázka jízdních schopností velkých motorech a mimoděk nějaký ten příběh. Ale dojemný, velký šef motorkářů zjistí, že ten klučík, který mu šlape na paty , je jeho syn. Jak jinak samozřejmě. Vzájemný souboj ukáže ... Jak říkám doják - vyhraje mladý díky uvědomění si svého otcovství starým ... no a to je všechno. Netřeba se ani dívat na film ... ()

Scott67 odpad!

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile je také řádná blbost, ale tohle je jednoduše úplný nesmysl. V oficiálním textu se praví: Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti. Když vidím tu hordu vymydlených negrů, nejsem vůbec vzrušen, ať dělám. co dělám. Prostě to nejde. Filmy : "Only for black" nemusím už tak, ale když mi navíc někdo podsouvá takovou ultraslátaninu o tom, že někde v emerice žerou japonský motorky a montujou do nich dusík ( cha chá - k čemu ? ) tak jsem z toho znechucen. A chceme-li znát realitu, stačí se zamyslet nad tím, kolik skutečných motocyklových závodníků je afroamerického původu ( ať tady nepůsobím jako rasista s výrazem negr ) A Fishburnovi, ať je jakkoliv dobrý herec věřím to motorkářství asi tak, že ho rovnou mohl hrát Luděk Sobota a vyšlo by to nastejno. Jednoduše sračka všech sraček !!!!! Nebrat !!!! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama