Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Falcor 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem s tím Hughem ještě neviděl špatný film, stejně tak se Sandrou. A spolu jim ta jejich souhra nepraktického nekňuby s perfektní hipísačkou, sekretářkou, manažérkou, velitelkou dokonale sedne. Navíc má tato romantická komedie i inteligentní náboj a mnoho roztomile komických momentů, příjemných i evropanům. (Že by Ti herci?) ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

H. Grant hraje skvěle povzneseného milionáře, kde "sytý hladovému nevěří" a se starostmi, které z mnozí z nás by určitě uvítali. S. Bullock hraje také skvěle uvědomělou a inteligentní ženu, která řeší za Granta jako jeho zaměstnankyně skutečně důležité věci (ha ha ... např. pomůže i váhajícímu Grantovi s výběrem kravaty :))). Nadprůměrná romantická komedie .... "To je neuvěřitelný, jak máte malý byt. Ještě, že šli vaši ven, jinak bychom se tady umačkali... Podívej přejdu ho z jedné strany na druhou za 8 vteřin ..." :))) ()

Reklama

Filipes 

všechny recenze uživatele

Ach děcka. Dám vám stručný návod jak se z 99% hodnotí americké komedie. 1) Stačí vám 15 minut a zbytek si můžete domyslet. 2) Nečekejte zázraky. Celý scénář se tak nějak pachtil už v okoukaných situacích a závěrečné finále s tím pravým miluji tě by mi nedalo slzné kanálky do pohybu, ani kdyby tam místo Bullock stála třeba Mandy Moore. 3) Po skončení titulků vydechněte a uvědomte si, že existují ještě komediální tvůrci, kteří nepíší průměrný humor a se vší gracií vám čarují s bránicí. Ano pane Woody Allene mluvím o vás. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +no hudba je vlastně jen mírně podprůměrná, někdo má rád ústřední dvojici, trošičku příběh, některé dialogy -herecká kreace Sandry Bullock, málo vtipné, málo romantické, málo akční, celkově hodně podprůměrné/// Z romanitckých komedií se tahle řadí k těm hodně špatným. Nemá to náboj ani jiskru. Až na pár dialogů a jedné či dvou scén mě zde nic nepobavilo, hodně jsem se nudil a to je špatně./// Celkem 32%/// ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Sandra je vážně skvělá a ve spojení s Grantem jsem skoro slintala blahem:) Hvězdná kombinace. Škoda, že to zase dopadlo dobře. Hodně parádních scén, o jejichž vtipnost se samozřejmě postaral Hugh Grant. Nehrát tam tito dva a nebýt to po přečtení projevu tak dojemné, dostane tento nepochopitelně přeložený filmeček o hvězdičku méně. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)

Reklama

Reklama