Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (133)

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Občas není na škodu si vyčistit hlavu u nějaké infantilnosti a tento rodinný animák tomu pomohl. U tohoto se dokážou zasmát všechny generace diváků, ale zase na druhou stranu právě tohle ho omezuje v rozletu a jde jen o další popkornový klišoidní biják. Tento typ animace je už v dnešní době snad standardem a stejné postavičky byly vidět už v mnoha dalších animácích ... takže nic nápaditého. Ani příběh nepřináší nic světoborného, ale přesto si lepší tři hvězdičky zaslouží, protože dokázal pobavit.... I když teď nevím, jestli podobná akční jízda je pro děti to pravé, tak nakonec skončím u průměrných tří. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Povedená rodinná zábava, která sice stojí na několika klasických "animovaných tricích" (jedna extrémně hloupá zvířecí postava a podobně), ale v dílčích momentech je nápaditá a zábavná. Někdo sice může kritizovat přemíru zbraní na dětský film (což je podle mě v dnešní době až nesmyslné), ale samotné poselství filmu právě proti tomuto nešvaru bojuje. Jako třešnička na dortu je pro mě dabingové obsazení Karen Gillan, jejíž postava je doslova naanimovaná podle její postavy. Fanoušci Doctora Who si hned vzpomenou na Amy "made of legs" Pond. Z mé strany výborný začátek kino roku. ()

Reklama

megajalec 

všechny recenze uživatele

Začiatok fajn, premena agenta na holuba bola hrozná a infantilná, po nej prišlo strašne hluché minúty. Až v zhruba druhej polovici sa konečne začne niečo zaujímavé a vtipné diať a prestal som sa nudiť. Tvorcovia vtedy začali využívať nápad s agentom holubom na podarené vtípky spojené s vynálezmi mladého detského hrdinu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Solídna rodinná jednohubka s dôrazom na slovo rodinná. Ono totiž sa tu zabavia úplne všetci, čo sa síce stále opakuje pri recenziách podobných animákov, ale popravde málokedy jedna z generácií v kine nezaspáva. Očakával som možno viac humoru, i keď zopár vtípkov určite potešilo (napr. 50 shades of great). Film má rozhodne šmrnc a spád, bohužiaľ však má prešpekulované a neprehľadné finále, aké roztomilo nazývame v hraných komiksovkách digibordel. Je to trochu škoda, keď sme predtým kráčali, behali a skákali v nóbl oblekoch ako Bondovia po Benátkach a opaľovali sa v ležérnom Mexiku... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasický animák od Blue Sky se slabší animací ale zbrklým tempem a hrdiny. Špióni v převleku jsou tím animákem, který se snaží zaujmout všechny a v některých ohledech se mu to i daří. Bohužel pro něj je animáku za posledních 20 let několik desítek (možná stovek) a mnoho z nich je ve výrazně vyšší a zábavnější formě. Film nijak neurazí, ale tématem i průběhem je neuvěřitelně okoukaný, bez vyloženě povedených scén. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)

Reklama

Reklama