Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 4

(série)
USA, (2016–2017), 16 h 3 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Chloe Bennet, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna, Devon Libran, Parminder Nagra (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (23)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 75% Pre mňa o niečo slabšie ako predošlá séria. Úvod je síce zaujímavý, pretože prichádza na scénu Ghost Rider, no napriek tomu v prvej polke nie každý diel dokáže zaujať a zbytočne je to rozťahané. Od polky série, keď sa seriál zmení na Agents of H.Y.D.R.A. je to skutočne zaujímavé a zábavne sledovať čo bude ďalej. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada zůstala nepřekonaná, ale po pilotu bych nevěřil, že se seriál o tolik zvedne a já budu s očekáváním vyhlížet následující díl. S příchodem Ghost Ridera se ještě přitvrdilo na temnější notě, ale potřebný nadhled zůstává a sáhnutí po odlehčující hlášce nepřichází v nevhodný čas. Relativizace a zacházení s úmrtími postav zatím nepůsobí trapně. A snad pátá řada nebude přeci jen poslední. ()

Reklama

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Parta lidí kolem agenta Coulsona mi přirostla k srdci už od prvního dílu. Samotný Coulson je pro mě jedna z nejsympatičtějších postav televizního světa. I když mě dějová linka kolem Robbieho zas tolik nebavila, Agents of Hydra + závěrečné díly měly takový drive, že jsem jenom zíral. Tohle by si neměl nechat ujít žádný fanda Marvelu. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že je to vůbec možné, ale po upadající třetí řadě nabral seriál nový dech. Režiséři se vydávají riskantním směrem, propojujíce styl Matrixu s filmy o Ghost Riderovi, a ač nejspíš ani sami neví jak, daří se jim show znovu oživit. Aidina UI je tu super protivníkem a Daisy se tu konečně naplno předvádí v plné síle (Self Control). Potěší i návrat Warda, ač jen na pár dílů. Celkově je závěr s Agenty Hydry tím nejlepším, co AoS nabídli. Na to, že jsem se na S4 začal dívat s jistou dávkou skepse a ještě s anglickým dabingem (protože český skončil u S3), který mi v úvodu zážitek trochu kazil, je to vážně velký krok vpřed. 90% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti drží nastolené tempo i kvalitu, jenom zpočátku jakoby honí příliš zajíců naráz: nové vedení agentury, veřejnost proti Inhumans, zběhlá Daisy (která neví, co chce), vztah Fitze a Simmonsové. Na největší hrozbu, mocnou magickou knihu Darkhold a skupinku smrtících "duchů" vědců, již si s ní zahrávali, se pak zdánlivě tolik nesoustředí. Což zamrzí nejvíce kvůli nepříliš využitému Ghost Riderovi. Poté se ještě uhne k nebezpečné Aidě a mně vůbec ne oblíbené zápletce: nahrazování členů týmu robotickými kopiemi LMD. Naopak úchvatné "what if" zřízení ve virtuální Konstrukci, v níž fašistickou rukou vládne Madam Hydra (víceméně v trojroli po celou sezónu excelující Mallory Jansen) a vrací se několik starých známých (v často překvapujících souvislostech), přináší pár možná dosud nejlepších epizod celého seriálu. ()

Galerie (285)

Zajímavosti (136)

  • V epizóde sa ukazuje, že Mace (Jason O'Mara) sa stal verejným hrdinom po bombovom útoku na zasadnutie Organizácie Spojených národov vo Viedni, čo je udalosť znázornená vo filme Captain America: Občianska vojna (2016). Mace bol jedným z mnohých diplomatov na tomto stretnutí a bol zachytený na fotografiách, ako zachraňuje život iného človeka. Avšak epizóda naznačuje, že Mace možno nehovorí pravdu o tejto udalosti. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama