Reklama

Reklama

Tell Me How I Die

Trailer

Obsahy(1)

Farmaceutická společnost provádí výzkum nové psychedelické drogy, která člověku umožní znovu prožít jakoukoliv vybranou životní událost tak, jak se reálně odehrála. Přímo ve výzkumném zařízení následně probíhá klinický test na skupině dobrovolníků. Přihlásí se i mladá studentka Anna (Virginia Gardner), která po aplikaci drogy obdrží děsivou vizi ohledně budoucnosti, v které všichni zúčastnění zemřou. Úmrtí skutečně přibývají a dosud přeživší zjišťují, že zde existuje někdo, kdo ví o jejich osudu naprosto vše. Podaří se jim zvrátit nevyhnutelné? (Psychor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Do 3/4 to bylo hodně slušné, perfektní prostředí, fajn příběh, super herecké obsazení v čele s krásnou Virginia Gardner, kterou jsem měl možnost vidět v letošních hororech Monster Party či Halloween a toto byl její čistě první horor, který je z těch tří nejslabší, ale nebylo to úplně zlé. Dojde na pár krvavých scén, ale kromě hlavy v medvědí pasti, toho zde moc není a většinou jsou vraždy hodně obyčejné. I tak mě to ale drželo celou dobu v napětí, díky super mrazivé atmosféře. Na jedno či dvě zkouknutí je to ok a k Final Destination bych to nepřirovnával. (397. hodnocení) ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný začátek a docela zaděláno na slušný horor s dobře vypadajícím vizuálem. Několik desítek lidí se rozhodne za peníze podstoupit zkoušky léků a jsou uzavření ve výzkumném zařízení, Postupně začínají mít vize a vidiny budoucích úmrtí. Problém je, že po celou dobu to působí příliš neuvěřitelně, nelogický a iritujících věcí je moc. Mordy přestávají být zajímavé a celá zápletka začíná nudit, čemuž neprospívá ani délka filmu......5/10 ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Snad mé nejkratší hodnocení v historii: Mohlo to být lepší, ale také to mohlo být horší. Scénář dával poměrně značný potenciál. Avšak, chyběl mu jeho blízký přítel - kapitál... Celková známka proto také průměrná, tedy Dobrá. 55%, a tedy 3 hvězdy... Pozn.: Na zkrácení večerní chvíle, není-li lepší zábavy, snímek zajisté vystačí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud by člověk nemusel alespoň občas vnímat, o čem postavy mluví bylo by to docela fajn. Jenže zrovna tohle je typ filmu, u kterého se přemýšlení vyhnout nejde a tím pádem na můj vkus až příliš často vychází najevo, jaký je to blábol, což ještě víc zvýrazňuje přehnaná stopáž. Určitě se tu pár slušných scén najde a nepříliš známá mladá sestava hraje také relativně dobře, ale to nestačí. Škoda dobrého nápadu. 35% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná variace na Nezvratný osud i přes zbytečně dlouhou stopáž docela uteče. Tematicky nic nového - zatímco Anna vidí jen to, jak všichni okolo zemřou, tak Pascal, jeden z dřívějších pokusných pacientů, vidí ještě dál. Čas se vrací, oběti prchají, ale smrt je vždy krok před nimi. Velká škoda byla najednou vykydlit celé osazenstvo pokoje, jelikož tvůrci se tak zbytečně připravili o řadu netradičních úmrtí. A zde je třeba říci, že série s osudem je daleko nápaditější. Přitom nejen potenciál ostnatého drátu nebyl plně využit.. Na jedno podívání, 2,5* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama