Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (205)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niekde som vyčítal, že tento snímok je ( necitujem ) pre deti príliš anarchistický a morálne ( okrem záveru ) nedostačujúci, ba priam arogantný. Dúfam, že tí čo to napísali, alebo si to niekedy mysleli nemajú v láske ani SÁM DOMA alebo staré animované grotesky od WB či MGM. Toto je nonstop zábavný a hlavne nahláškovaný úlet, kde každá scéna ponúka nejakú, síce už niekoľkokrát pred tým videnú. ale predsa len okúzľujúcu príhodu zakončenú skvelou pointou. Proste zábava pre celú rodinu. A pokrytci prosím, zatvoriť zobáčiky, pretože deti sa dnes morálne pohoršujú nie kvôli takýmto filmom, ale okoliu a systému v ktorom žijú. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu asi trochu blbá výtka, ale (ne)dokážu si dost dobře představit, co po tomhle filmu začnou děcka dělat za skopičiny: elektrifikovat lidi, rozbíjet všecko v domě a hrát si s petardama? Zábavný a roztomilý film, ale nejsem si zcela jist, jestli úplně vhodný pro první stupeň základní školy. Asi už stárnu a předčasně fotrovatím. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Konečně něco hezkýho a roztomilého v tomhle posraným světě. Asi se na tyhle snímky budu dívat častěji. Dobrej tah byl, že zvířátka byla animovaná a zbytek normální. Tak byla zvýrazněna jejich pohádková kulisa. Jejich bundičky byly k sežrání. A navrch tam jezdí v octovkách. Také láska nechyběla, jako ve správné pohádce a rivalita mezi nápadníky… ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko více jako vyloženě zklamaný nejsem , ale zase , že bych skákal 3 metry do výšky a říkal si ty jo to byla pecka nejlepší komedie roku atd to ani omylem. Skoro všechny vtipné scény jsou v traileru a celé to zachraňuje jen ten kohout a jeho kuřata a ti zpívající vrabci. Kromě těch králíků nikdo nedostane prostor což třeba u paní Bodlinkové zabolí tam mohla být z toho dobrá sranda. Film není ani moc vtipný jelikož opakovaný vtip není vtipem a tady se opakuje třeba 5 krát po sobě scéna kdy někdo šlápne na hrábě a ty ho praští nebo scéna kdy někoho zasáhne elektrický proud. 40 procent jsem rád, že jsem na to nešel do kina jak jsem měl tehdy v plánu. P.s. pořád je to lepší a vtipnější než oba dva díly Paddingtona dohromady. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)
  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)
  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)

Reklama

Reklama