Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Hinton pracuje s kamarádem Philem v prestižní reklamní agentuře a oba jsou natolik zaměstnaní, že jim na rodinný život nezbývá čas. Phil zanedbává synka Maxe a Charlie na tom není o moc lépe. Ben má zanedlouho začít chodit do školky a rodiče mu vyberou luxusní a drahou Chapmanovu akademii, kterou vede přísná ředitelka Gwyneth Harridanová. Protože se Charliemu a Philovi nepovedla kampaň na dětskou zeleninovou snídani, přijdou o práci. Charlie věří, že novou brzy sežene, o šest týdnů později je situace stejná. Jeho žena Kim začne pracovat, ale z jednoho platu si nemohou dovolit platit drahou školku, a tak Ben zůstává s otcem doma. Kamarádka Peggy je přivede na nápad otevřít si školku. Měli by práci i peníze. Nejprve však musí překonat nedůvěru maminek a pak přijít na to, jak tu podivnou bandu zkrotit. První den jsou úplně vyřízení. Protože ředitelce Harridanové začínají ubývat žáci, poštve na nečekanou konkurenci pracovníka sociálky, který Charlieho a Phila donutí splnit různé náročné požadavky. Mimo jiné musí přijmout dalšího vychovatele. Mladý Marvin je pro školku požehnáním, protože si s dětmi opravdu rozumí. Dětí přibývá a školka prosperuje. Jenže pak jim pracovník sociálky řekne, že kvůli množství dětí musí přesunout provoz do opravdové školky. Marvin sice ví o místě, kde by ji mohli otevřít, vinou Harridanové však nezískají na otevření potřebné finance. Navíc dostane Charlie nabídku vrátit se do agentury. Neodolá, ale záhy pochopí, že udělal chybu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chytlavá komedie, která mě zpočátku moc nebavila, pak se ale dva sympaťáci stanou z nouze vychovateli ve vlastní školce a začnou se dít věci. Když k nim pak ještě přibyl Steve Zahn a jeho Startrekovské pindy, bylo vymalováno:) Nejlepší scénou je ale pro mě v době kdy nastal v domě již totální chaos a binec, když do toho všeho jedno dítě osedlalo traktůrek a jen tak si jezdilo po zahradě, to už ten smích nešel zadržet:) PS: Na můj vkus moc fekálního humoru, včetně vymalovaného záchodu, ale tentokráte promíjím. PS2: Ještě jsem si vzpomněl jak tříleté děti sedí v lavicích a drtí Freuda + 4 světové jazyky a od nového roku přibývá Portugalština. Prostě nářezovej film. PS3: Podruhé je to už docela slabota. 40% ()

ELDoctorow 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tie zločiny proti ľudskosti, čo Eddie Murphy točí, s pár výnimkami, posledných asi dvadsať rokov a kvôli ktorým by mal stáť po boku Karadžiča pred Haagskym tribunálom, je toto nakoniec vcelku slušné a pozerateľné. Toho milujúceho otca rodinu mu bez všetkého verím a ako rodinný film je to taký neurážajúci priemer, po ktorom som sa dokonca ani necítil špinavý a zneužitý, čo je pri Murphyho filmoch v ostatných rokoch nemenným pravidlom. ()

Reklama

bouchy 

všechny recenze uživatele

Co asi čekat od rodinné komedie (tudíž komedie, ke které se sesedne celá rodina od prcků až po prarodiče)? Já jsem bláznivou školku zapínal v osm večer utahaný po celém dni, kdy se mi už nechtělo přemýšlet a žít celkově a... a bavil jsem se. Bez mučení přiznávám, že jsem se bavil. Děcko, které je ochotné chodit k Eddiemu domů jen za dolar, další prcek, o kterém by se na první pohled řeklo, že je retardovaný, ale on je to prostě jen čtyřletý milovník Star Treku a s každým se dorozumívá klingonsky... no proč ne :)). ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Černochy mám ráda, ale z herců mi zrovna Murphy zase tak moc sympatický není. Raději mám třeba Willa Smithe. Ale co se musí nechat, Eddie má komediální talent a tenhle film fakticky se svými vtípky a společně s roztomilými dětmi táhne. Děj je sice prvoplánový a dopředu znáte konec, ale zase jsem se docela pobavila a nakonec si říkám - proč si jednou místo mých oblíbených dramat nedopřát třeba vcelku zábavnou a pohodovou komedii? ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Opravdu se mi tahle komedie hodně líbila, pro mě asi nejlepší od Murphyho z poslední doby (nej je samozřejmě policajt z BH). Je vtipná, má solidní zápletku, hlavního záporáka, co dostane na konci za vyučenou a i trošku poučení do života, že výchova dětí neni opravdu jednoduchá a že bysme si těch holek taky mohli trošku vážit :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Z anglické verze filmu je vystřižena scéna, ve které se dítě napije saponátu a pouští z pusy bubliny. (Cheeker)
  • Tony (Jimmy Bennett), kluk ve školce, je ve filmu převlečený za superhrdinu Flashe. (SONY_)
  • Eddie Murphy zde hraje postavu jménem Charlie. Zajímavé je, že Eddie má bratra Charlieho. Tvůrci však uvedli, že jde o shodu okolností. (SONY_)

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama