Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Hinton pracuje s kamarádem Philem v prestižní reklamní agentuře a oba jsou natolik zaměstnaní, že jim na rodinný život nezbývá čas. Phil zanedbává synka Maxe a Charlie na tom není o moc lépe. Ben má zanedlouho začít chodit do školky a rodiče mu vyberou luxusní a drahou Chapmanovu akademii, kterou vede přísná ředitelka Gwyneth Harridanová. Protože se Charliemu a Philovi nepovedla kampaň na dětskou zeleninovou snídani, přijdou o práci. Charlie věří, že novou brzy sežene, o šest týdnů později je situace stejná. Jeho žena Kim začne pracovat, ale z jednoho platu si nemohou dovolit platit drahou školku, a tak Ben zůstává s otcem doma. Kamarádka Peggy je přivede na nápad otevřít si školku. Měli by práci i peníze. Nejprve však musí překonat nedůvěru maminek a pak přijít na to, jak tu podivnou bandu zkrotit. První den jsou úplně vyřízení. Protože ředitelce Harridanové začínají ubývat žáci, poštve na nečekanou konkurenci pracovníka sociálky, který Charlieho a Phila donutí splnit různé náročné požadavky. Mimo jiné musí přijmout dalšího vychovatele. Mladý Marvin je pro školku požehnáním, protože si s dětmi opravdu rozumí. Dětí přibývá a školka prosperuje. Jenže pak jim pracovník sociálky řekne, že kvůli množství dětí musí přesunout provoz do opravdové školky. Marvin sice ví o místě, kde by ji mohli otevřít, vinou Harridanové však nezískají na otevření potřebné finance. Navíc dostane Charlie nabídku vrátit se do agentury. Neodolá, ale záhy pochopí, že udělal chybu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo ich to tu preboha učíte?“ pýta sa zhrozene expert na klingónčinu Steve Zahn (JAZDA DO PEKIEL, SAHARA), keď jedno z detí v práve otvorenej škôlke, zbožňujúce Flasha Gordona, nepozná ústredného zlosyna Flasha Gordona a tipuje Jokera alebo Lexa Luthora. Nie je to prvý ani posledný vtip tejto uchádzajúcej americkej rodinnej komédie, pričom musím podotknúť, že aj záchodová scéna je vtipná. Ak k tomu prirátame sympatického Eddieho Murphyho a jeho obézneho kamaráta Jeffa Garlina (ROBOCOP 3), vyciká sa nám z toho vydarená šou, kde občas dospelí poučujú deti, ale nebije to do očí až tak, akoto bilo v POLICAJTOVI ZO ŠKÔLKY. A určite je to lepšie, ako CUMLIKÁTOR. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Opravdu se mi tahle komedie hodně líbila, pro mě asi nejlepší od Murphyho z poslední doby (nej je samozřejmě policajt z BH). Je vtipná, má solidní zápletku, hlavního záporáka, co dostane na konci za vyučenou a i trošku poučení do života, že výchova dětí neni opravdu jednoduchá a že bysme si těch holek taky mohli trošku vážit :) ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Už je mi na blití z té tuctovosti zápletek amerických filmů. Prostě scénáristé si nedají ani tu elementární práci, aby našli trochu něco originálního. Takže v každé druhé komedii pracuje hlavní hrdina v "reklamce" a když jde o studenta na vysoké, tak studuje psychologii. Dvě hvězdy dávám vlastně za kluka, co se převlíka za Flashe. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tonoucí Eddie Murphy se chytá metaforického stébla, představujícího sázku na jistotu v podobě dětské roztomilosti a rodinného happy endu. Eddie se chytá a nakonec i chytí, bohužel toto chatrné stéblo, které ho sice nenechá utonout, mu při pokusu vyškrábat se na pomyslný břeh, představující návrat mezi hollywoodskou elitu, poskytne medvědí službu!#! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Moja neamerickosť sa prejavuje najmä pri takýchto dielach, aspoň to tak vidím, lebo toto dielo sledovať je pre mňa väčšie utrpenie, než rozťahané staré ruské diela. Nudné, nevtipné a často trápne. Od hudby, cez hercov až po výpoveď filmu mi to nesedí. Vlastne výpoveď filmu je dobrá až na konci, keď dieťa hovorí otcovi, aby nemali hračky, aby s ním mohlo byť, taktiež, ako on poučuje v práci, že niektoré sladké je pre deti nevhodné. Ono to nie je taký zlý film, aký som si na začiatku myslel, že bude. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Eddie Murphy zde hraje postavu jménem Charlie. Zajímavé je, že Eddie má bratra Charlieho. Tvůrci však uvedli, že jde o shodu okolností. (SONY_)
  • V závěrečných titulcích se objeví vzpomínka na producenta a herce Jacka Brodskyho, který zemřel v roce 2003. (SONY_)

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama