Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Hinton pracuje s kamarádem Philem v prestižní reklamní agentuře a oba jsou natolik zaměstnaní, že jim na rodinný život nezbývá čas. Phil zanedbává synka Maxe a Charlie na tom není o moc lépe. Ben má zanedlouho začít chodit do školky a rodiče mu vyberou luxusní a drahou Chapmanovu akademii, kterou vede přísná ředitelka Gwyneth Harridanová. Protože se Charliemu a Philovi nepovedla kampaň na dětskou zeleninovou snídani, přijdou o práci. Charlie věří, že novou brzy sežene, o šest týdnů později je situace stejná. Jeho žena Kim začne pracovat, ale z jednoho platu si nemohou dovolit platit drahou školku, a tak Ben zůstává s otcem doma. Kamarádka Peggy je přivede na nápad otevřít si školku. Měli by práci i peníze. Nejprve však musí překonat nedůvěru maminek a pak přijít na to, jak tu podivnou bandu zkrotit. První den jsou úplně vyřízení. Protože ředitelce Harridanové začínají ubývat žáci, poštve na nečekanou konkurenci pracovníka sociálky, který Charlieho a Phila donutí splnit různé náročné požadavky. Mimo jiné musí přijmout dalšího vychovatele. Mladý Marvin je pro školku požehnáním, protože si s dětmi opravdu rozumí. Dětí přibývá a školka prosperuje. Jenže pak jim pracovník sociálky řekne, že kvůli množství dětí musí přesunout provoz do opravdové školky. Marvin sice ví o místě, kde by ji mohli otevřít, vinou Harridanové však nezískají na otevření potřebné finance. Navíc dostane Charlie nabídku vrátit se do agentury. Neodolá, ale záhy pochopí, že udělal chybu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chytlavá komedie, která mě zpočátku moc nebavila, pak se ale dva sympaťáci stanou z nouze vychovateli ve vlastní školce a začnou se dít věci. Když k nim pak ještě přibyl Steve Zahn a jeho Startrekovské pindy, bylo vymalováno:) Nejlepší scénou je ale pro mě v době kdy nastal v domě již totální chaos a binec, když do toho všeho jedno dítě osedlalo traktůrek a jen tak si jezdilo po zahradě, to už ten smích nešel zadržet:) PS: Na můj vkus moc fekálního humoru, včetně vymalovaného záchodu, ale tentokráte promíjím. PS2: Ještě jsem si vzpomněl jak tříleté děti sedí v lavicích a drtí Freuda + 4 světové jazyky a od nového roku přibývá Portugalština. Prostě nářezovej film. PS3: Podruhé je to už docela slabota. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Místy docela zábavné, místy neskutečně trapné. A teď babo raď… Eddie Murphy jednu dobu točil docela pohodové filmy, díky kterým si získal mé sympatie, jenže poslední dobou narážím na samé kokotiny, díky kterým se mi pomalu ale jistě začíná hnusit. Tady jsem se několikrát zasmál hlavně díky malým capartům a jejím škodolibostem, ovšem to je tak vše. Zavřu obě oči a dám tomu průměr, ale znovu už to vidět opravdu nepotřebuji… ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo ich to tu preboha učíte?“ pýta sa zhrozene expert na klingónčinu Steve Zahn (JAZDA DO PEKIEL, SAHARA), keď jedno z detí v práve otvorenej škôlke, zbožňujúce Flasha Gordona, nepozná ústredného zlosyna Flasha Gordona a tipuje Jokera alebo Lexa Luthora. Nie je to prvý ani posledný vtip tejto uchádzajúcej americkej rodinnej komédie, pričom musím podotknúť, že aj záchodová scéna je vtipná. Ak k tomu prirátame sympatického Eddieho Murphyho a jeho obézneho kamaráta Jeffa Garlina (ROBOCOP 3), vyciká sa nám z toho vydarená šou, kde občas dospelí poučujú deti, ale nebije to do očí až tak, akoto bilo v POLICAJTOVI ZO ŠKÔLKY. A určite je to lepšie, ako CUMLIKÁTOR. ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Co asi čekat od rodinné komedie (tudíž komedie, ke které se sesedne celá rodina od prcků až po prarodiče)? Já jsem bláznivou školku zapínal v osm večer utahaný po celém dni, kdy se mi už nechtělo přemýšlet a žít celkově a... a bavil jsem se. Bez mučení přiznávám, že jsem se bavil. Děcko, které je ochotné chodit k Eddiemu domů jen za dolar, další prcek, o kterém by se na první pohled řeklo, že je retardovaný, ale on je to prostě jen čtyřletý milovník Star Treku a s každým se dorozumívá klingonsky... no proč ne :)). ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

klobouk dolů před tvůrci tohoto filmu Hrát s dětmi totiž není vůbec žádná legrace, jejich spontálnost může pěkně potrápit. Příběh není bůhví jak silný, ale je dobře natočen, nechybí humor, zábava, trocha poučení. Snad jen závěr je až příliš velké klišé. Nicméně u rodinného filmu se to dá přežít. Za mne lehký nadprůměr, neb i dcerka se bavila. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V závěrečných titulcích se objeví vzpomínka na producenta a herce Jacka Brodskyho, který zemřel v roce 2003. (SONY_)
  • Natáčení filmu probíhalo v Los Angeles, Glendale, Pasadeně a filmových studiích 20th Century Fox. (Cheeker)
  • Tony (Jimmy Bennett), kluk ve školce, je ve filmu převlečený za superhrdinu Flashe. (SONY_)

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama