Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

danny_21 

všechny recenze uživatele

Rodinná, ve spielbergovském duchu, podívaná s prvky sci-fi a partčce starřoušků, kteří v zapomenutém bazénu najdou ztracený životní elán. Povedená herecká squadra, dobře zpracovaný námět, Horner máýlokdy zklame, prostě pohodová podívaná, která neurazí. Takový zamoteček by se mohl hodit, až polezu do důchodu, no jestli vůbec tam dolezu - 75 % ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zámotek je ideální film pro všechny, kteří jsou unavení záplavou negativních zpráv o přírodních katastrofách, válkách, kriminalitě a lidském neštěstí. Je to totiž jeden z mála snímků, kde prakticky absentuje nějaké zlo, je to příjemný film s pozitivním vyzněním, slušným castingem, dobrými hereckými výkony a profesionální režií. Dvě hvězdičky jsou vlastně nespravedlivé, ale dávám je proto, že ten snímek mě vždycky v podstatě nudil. Opravdu mu totiž schází nějaký zásadnější dramatický konflikt, který souvisí s absencí výše zmíněného zla. Snímek o skupině důchodců, kteří díky návštěvě mimozemské civilizace získali zpět ztracené mládí, je vhodný pro všechny, kteří chtějí strávit příjemnou chvíli u dílka, na které nejspíš za pár hodin zapomenou. Celkový dojem: 45 %. ()

Reklama

Teleri 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byla docela zábavná podívaná. momenty s důchodci mě fakt pobavily, ale scénář toho příběhu opravdu hodně postrádá logičnost a chování mimozemšťanů na tak důležité misi bych si představoval úplně jinak. Síla přátelství vyjádřená snad mezi hlavními propagonisty staříků byla u mě smetena nepochopenou slepou vctřícností a přátelstvím, které zachovávali mimozemšťani k zbytku důchodců, kteří v rozjařenosti a sobeckosti dva z nich zabili......no ale je to rodinná komedie doby co moc nepamatuju...a kdybych to viděl jako malej, určitě by se mi to líbilo, mimoz. sou moc pěkný! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemny rodinny sci-fi film so starou gardou hercov uz v pokrocilom veku. Zvlastnu zmienku si zalsuzi nadherny soundtrack a na svoju dobu kvalitne trikove sceny. Ustredna trojica dedkov je zabavna, ale roznych vtipnych scen tam mohlo byt ovela viac. Obcas sa film trochu vlecie. Trochu ma mrzi, ze Steve Guttenberg tam je dost nevyuzity, rovnako ako niektore dejove linie. Aj po rokoch to je ale stale slusna zabava. 6/10. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Kdybych ten film viděl už v dětství, nejspíš bych cítil nostalgii a hodnotil bych více. Ale já ho viděl poprvé až nyní, takže mě nic takového nepřepadá. 80. léta v plném proudu, Steve Guttenberg na vrcholu kariéry, krásná hudba Jamese Hornera, který také teprve začínal. Ale příběh už zestárl a nevidím na tom nic, kvůli čemuž bych se na to znova podíval. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)
  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama