Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že někdy se těm Američanům může povést velmi dobrá komedie a to i bez miliónů sprostých slov, oplzlých narážek a hospodských kydů. Taky by mě zajímalo, kde jenom berou všechny ty modelky, které jsou v běžném životě jen těžko k potkání, takových bych si všiml... Adam Sandler jako totální vyhulenec byl naprosto geniální. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako povedal Morgan Freeman v Bruce Almighty, bol si zrodený k tomu, aby si bavil ľudí. Tak isto bolo k tomu zrodených pár slušných komediantov, ktorí sa ochotne dali na herectvo. Či už ten Jim Carrey, alebo Adam Sandler, Sacha Baron Cohen, tak isto aj zviera, alias gigolo, alias ženská, či mrkva. Takí ľudia to majú darom. A samozrejme, nie sú to len muži. Ale to si už každý domyslí sám. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měla soudit ohledně Roba Schneidera, tak to určitě patří k těm jeho nejlepším komediím, protože to není tak nechutné, hraje tam Rachel McAdams a má to nějaký příběh, navíc jsem se u toho zasmála. Ale pokud bych to měla soudit jako normální americkou komedii, tak je to mírný podprůměr. Ale komedie to není špatná. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Pár vtípkov zaujme,mladá Rachel McAdams je síce pekná,ale tady nám veľmi svoje herecké dovednosti neukázala.Bavil som sa,ale je to hovadina.Scenárista sa musel asi palicou buchnúť do hlavy a režisér mu na to bezhľavo skočil.Rob Schneider je herec stvorený len pre komédie,keby som ho videl v iných filmoch,asi by ma porazilo.On je totižto až trapný,rovnako ako celý film v určitých pasážiach./60%/ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hele, dobrá prdel! Rob naprosto ve svým živlu! Nejen, že role idiotů mu jdou náramně, ale zde nám dokázal, že má i mega potenciál skvěle zahrát buzeranta! Okolo něj se motá navíc spousta sexy bábovek v čele s Rachel, která byla i jako borec absolutně k sežrání. Bijáky na bázi lehké retardace a stupidity mi nevadí, kor když se v nich objeví nějaká ta prdel scénka, při které se rád pokochám! 70% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)

Reklama

Reklama