Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlá komedie o nejoblíbenější holce na škole která se přes noc promění na ošklivého vagabunda a zloděje. Při tomhle filmu se nedalo dělat nic jinýho, než se smát od začátku až do konce. Rob Schneider naprosto dokonalý, jako v každé jeho komedii. Film je sice na jedno brdo jako každá jiná komedie, ale co se humoru a vtipně podaných výkonú týče, byla tohle jedna z nejlepších Schneiderovo rolí. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další ze sérií "neuvěřitelných" komedií, pod níž je podepsán Rob Schneider. Ten dokázal, že v jeho případě není nic nemožné - Převtělit se do ženského těla? Brnkačka... A co rovnou do namyšlené teen dívky před prvním sexem?! Je prakticky hned jasné, že intelektuálně se Schneiderův další pokus jeví kdesi u dna. Ale jinak se ta komedie dá. Cameo Adama Sandlera a pár trapných výstupů jsou jen dílčími neúspěchy. Určitě je to nejlepší Schneiderův film. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli mladé Rachel McAdams, v bláhové naději že ona a Rob Schneider dostanou zhruba půl na půl prostoru. Ale bohužel, většinu času se kamera věnuje opičímu herectví druhého jmenovaného. Nemám jí to za zlé, rozmazlená puberťačka v těle čtyřicetiletého chlapa nabízí mnohem větší potenciál pro scény fekálního humoru, než naopak. Velká vada na kráse je, že ani takhle film není moc vtipný. A když už, tak kvůli reakcím ostatních postav. Alespoň Anna Faris znovu předvedla, jak moc jí to v komediích sluší, a zasloužila se o třetí hvězdičku. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měla soudit ohledně Roba Schneidera, tak to určitě patří k těm jeho nejlepším komediím, protože to není tak nechutné, hraje tam Rachel McAdams a má to nějaký příběh, navíc jsem se u toho zasmála. Ale pokud bych to měla soudit jako normální americkou komedii, tak je to mírný podprůměr. Ale komedie to není špatná. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Snad v ještě žádné jiné roli mi Rob Schneider nevadil jako tady.No...Evropský gigolo byl děsivý film sám o sobě,ten by nezachránil ani de Niro.Schneider zde pro mě podal tak odpuzující výkon,že mě štval v každém záběru víc a víc.Jistě,ono není lehké zahrát ve čtyřiceti -náctiletou puberťačku,ale co je moc...!Ostatní rádoby mladí "umělci" mu v tom pouze stejně nablble sekundují,fórky nudné a samoúčelné a samotný příběh inteligentní jak sáček na rohlíky(a to sáček sakra urážím).A všichni jsou nakonec tak správní,hodní,dobrácký,ochotní a slušní,že mít při ruce kladívko,tak jsem snad šel zatlouct hřebíček,abych měl ze sebe také správný pocit :)! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama