Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu to zdejší až tak nízké hodnocení. Ano, je to občas nepřehledný, zápletka není nijak originální a pár logických chyb, ale tahle charakteristika platí pro polovinu akčních filmů. A existuje jich hromada horších než je tenhle. A mám-li to porovnat například s Lundgrenovým Masakrem na střední škole, tak je tohle velkolepá podívaná. ()

Flyer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zda se mám smát, či plakat. Tenhle snímek je totiž tak příšerný, naivní a plný nesmyslů, až je to vtipné, kdybych však měl zahodit škodolibost a posoudit jeho kvalitu samotnou, tak i označení jako "C film" mi připadá dost vysoké. Ještě si neodpustím poznámku k Van Dammovi - tenhle chlapík možná dobře ovládá bojové umění, ale jako herec se mi osobně zdá být absolutně nemožný a necharismatický. Z toho lze vyvodit, že filmy s Van Dammem jsem nikdy neměl příliš v lásce a Teror ve vlaku na tomto faktu nic nemění. ()

Reklama

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako zlý ako herecký "koncert" fan dama v ňom...Ten chlap by mohol končiť, pretože jeho výraz zvaný "tlačím tlačím, ale nič nejde" už všetkých prestáva baviť. AKo človek je to veľký sympaťák, aj nejakú tú nohu vie vyšvihnúť, ale preboha, nech sa radšej chváli svojimi niekďajšími filmami bez ducha, kde sa len mlátil každý s každým a nech nevymšľa zápletky a nepokúša sa byť to, čo nikdy nebude... PS: Zaujímalo by ma, ako by vyzeral film kde by hral bok po boku so Stevenom Seagalom:D:D:D:D:D:D ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vandamme natocil od roku 2000 spoustu hovadin ale ja sem zvracenej a na tenhle film nedam dopustit me hodnoceni ale berte jako znacne neobjektivni pac jsem vlakofil a totalni fanda pres vsechny vlakovy unosy takze sem zaujatej no vezmeme to pohromade scenar hruza supervirus co nikoho nezabije kameraman a strihac retardi souboje minimalni a k tomu si pridejme jeste komando teroristu sestaveny z tech nejvetsich balkanskych kretenu jaky snad existujou to vsechno beru ale stejne dam za tri zaprvy ta neskutecna stupidita bavi zadruhy nechapu ze nikdo nezmini precizniho Tomase Aranu jako neodolatelne slizkyho kapa teroristu ten mne svym vykonem nadchl opravdu stylovej plesatej parchant kterej strci do kapsy cely zbyvajici osazenstvo filmu a zatreti skok JCVD na motorce ze strechy jedouciho vlaku na druhy to byl teda kousek Seagal hadr jak jsem napsal jsem zvraceny ale mne se tenhle film proste libi ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

No dobré to tedy není. Ale co od toho také očekávat. Mám pocit, že celé to shazuje technická stránka věci, ty modýlky jsou opravdu vtipné. Mnohem horší je například scéna s výbuchem tramvaje, nejprve trochu navnadí (no fajn, je to levné, ale snaha se cení) a pak skazí náladu počítačovou dodělávkou, kterou bych snad zvládl i já. Jinak je to béčko se vším všudy, a být trochu technicky lepší, klidně bych mu hvězdičku přidal. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)
  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)
  • V jednu chvíli nad sebou elektrický vlak nemá vedení, o okamžit později však nad vlakem vede trolej. (Terva)

Reklama

Reklama