Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (393)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Film Molly's Game mi svým stylem podávání informací přišel jak jakási variace na snímek "The Wolf of Wall Street", kde Leonardo DiCaprio, stejně jako Jessica Chastain zde, předvádí neuvěřitelné finanční machinace, což je doprovázeno jejich "voice-overem" v pozadí. Snímek samotný pak zaujme svým skvělým spádem, které i navzdory enormní záplavě informací nemá problém udržet zavedené tempo. Velkou zásluhu na tomto všem má propracovaný scénář společně s hereckým výkonem Jessicy Chastain, která v tomto snímku exceluje. Jediným negativem tohoto povedeného filmu je tedy jeho dlouhá stopáž, která si "vysloužila" několik umučených pohledů na hodinky. Ale až na tento detail se jedná o svižný snímek, ve kterém se peníze, poker a krásné ženy jen "míhají". Skvělá práce! „Because it's my name... and I'll never have another.“ ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jess v životní formě i v životní kráse. Tímto filmem definitivně uzrála v hereckou superbohyni. Tolik emotivních poloh co předvedla v tomto filmu některé její kolegyně nepředvedou za celou svou kariéru. Film je sice až po prdel narvanej dialogama a stopáží patří Velká hra mezi maratonce, ale nic z toho nezkazí na absolutním zážitku. Hrozně se těším na opakované projekce, protože v dialozích a scenách je film neskutečně silný a neposraný závěr, myslím tím soud, mně taky dostal. Ostatně stejně jako třeba scéna Kevina s Jess na laviččce (kdy jsem naposled viděl tanečníka s vlky takhle zahrát silnou scénu ani nepamatuju). Došlo na i na Idris Elbu, který měl ve filmu taky scénu za kterou nabral kurz Oscar. Hned je ten svět krásnější, když člověk uvidí v kině zase jednou majstrštyk. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bezvadná Jessica Chastain v další z rolí, které tak umí, tedy v roli ženy, jež si jde za svým a většina ostatních postav jí při té cestě slouží jako koberec. Dialogy z pera Aarona Sorkina je radost poslouchat, ovšem i s režií si poradil tak, že dvě a čtvrt hodiny uteklo, ani nevím jak. Nemůžu nezmínit Idrise Elbu, který byl Jessice Chastain rovnocenným hereckým partnerem a podává výkon jako Morgan Freeman v nejlepší formě,  Kevina Costnera v menší, ale velmi důležité roli, a také jako vždy dokonalou hudbu Daniela Pembertona. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby som si mal vybrať medzi "Olympijským farárom, alebo Sedmou", vyberiem si "Žolíka". Karty nehrám, nie je to nič pre mňa, a tak nemôžem inak, ako dať kamarátovi z mokrej štvrte, "misterz-ovi" za pravdu. Skutočne je to tak! Málo záživné .. Ale tak, moja chyba. Nemal som sa púšťať do niečoho, do čoho mi "nič". ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Prsa (resp. výstřih) Jessicy Chastain jsou ve filmových kuloárech 21. století novým fenoménem, který rozhodně není radno podceňovat! Měl jsem velikej problém, dívat se herečce do obličeje a nestíhal kvůli tomu dokonce ani číst titulky, takže vím o čem píšu. Což je zároveň odpověď na otázku, proč měla výše zmíněná ve všech vážných, dramatických scénách ve filmu svetr. Sorkin nemohl líp ukázat, že umí pracovat nejen se slovy, ale i s divákovýma očima. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Pro dosažení maximální věrohodnosti hráli pokerové hráče skuteční profesionálové. (Mirokukii)
  • Natáčení probíhalo od 9. listopadu 2016 do 9. února 2017 v Torontu. (PaTeXx)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama