Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart tropí ve škole výtržnosti, a tak ředitel Skinner doporučí Simpsonovým návštěvu výzkumného pracoviště, kde by na Bartovi mohli vyzkoušet účinky nového „zklidňujícího" preparátu. A světe, div se, z Barta je najednou poslušný školák. Ale pomyslel vůbec někdo na vedlejší účinky? (Česká televize)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z jedenástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Brother's Little Helper" (Bartove napravenie). Kvôli dlhodobo pretrvávajúcim problémom v škole je Bart Simpson poslaný na vyšetrenie ku psychológovi. Ten mu naordinuje liek, ktorý má normalizovať jeho správanie. Čiastočne to zafunguje. Lenže po čase sa začnú u Barta objavovať znepokojujúce vedľajšie účinky. Začne mať silnú paranoju. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart trpí poruchou sústredenosti, našťastie je tu ale riešenie, špeciálny liek. Ako každá správna medicína má ale vedľajšie účinky a osobne sa domnievam, že nový Bart je aspoň tak cool, ako ten starý. Ale ako dobre vieme, na konci sa všetko musí vrátiť do starých koľají, respektíve aspoň k starým dobrým sedatívam. Ešte predtým ale poteší návšteva u pána riaditeľa a jeho "grafy" a pokusné morčatá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Už nikdy nebudu svému dítěti dávat nebezpečné léky. Od téhle chvíle jen čerstvý vzduch, spoustu lásky a stará dobrá sedativa." Zlobí Vaše dítě? Tak mu dejte Fokusol nebo ho donuťte pravidelně cvičit. Jasně, že vyhrazuje chemie, protože takových naivků jako jsem já, kteří s dětmi cvičí, je už hrozně málo. Nicméně tentokrát mě nejvíc pobavil prostorový model propadu inteligence, Ned Flanders jako hořící motorkář Vzteklej pes a samozřejmě homerunoví padouši, od kterých by člověk podraz nečekal. Jdu si půjčit tank a sestřelím pár satelitů. Samozřejmě těch, na kterých neběží noční erotický kanál. ()

Zajímavosti (10)

  • Na nástěnce, kterou má Bart ve svém pokoji, se mění barva papírů připnutých ve spodní části. Taktéž se mění jejich vzdálenost od sebe. (Duoscop)
  • Když se Homer snaží přesvědčit Barta, aby si vzal prášky, tak zmíní postavy ze seriálu Tom a Jerry (od r. 1940). (Duoscop)
  • Když Marge popisuje po telefonu policii Bartovu podobiznu, tak seržant Lou na základě jejího popisu nakreslí postavičku Dennise z komiksu a seriálu Dennis – postrach okolí (od r. 1986). Postavička Barta byla touto postavičkou inspirována. (Duoscop)

Reklama

Reklama