Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do springfieldské základní školy přichází nová žákyně, která okamžitě začne fyzicky napadat jen ty „chytré" děti. A nebyla by to Lisa, kdyby nezačala pátrat po důvodu jejího agresivního chování... (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovci ako vynálezci zase bodujú, Líza aj Homer prídu s revolučnými nápadmi. Domáci boj Homer vs. Maggie má jasného víťaza a tak je jasné, že treba niečo zlepšiť a bude to mať dopad na celý Springfield, bohužiaľ ale aj negatívny na miestnu ekonomiku. No a Líza zistí, čo už storočia spôsobuje školskú šikanu a má aj dôkaz. Našťastie nájsť protilátku nie je až taký problém, stačí sa prehrabať v domácej kuchyni. Opäť boduje aj Willie, najväčšia zábava je ale pri záverečnej vedeckej konferencii, kde dostane na bendžo úplne každý nerd. ()

Zajímavosti (8)

  • Jedno z dětí ve školním autobuse má na sobě triko s nápisem „Frankie says: relax“. Jedná se o odkaz na písničku „Relax“ od Frankie goes to Hollywood. Tato trička se běžně prodávají. (Leopard105)
  • Jimbo, Dolph a Nelson házejí rajčata po Martinovi. Nelson nemá v ruce rajče, ale když přijde Líza, tak už ho v ruce drží. Když si pak Nelson chce očistit špinavou ruku od rajčete, tak ji má čistou dřív, než když se dotkne trika. (lardko)
  • Než přijde Marge na pomoc Homerovi, který je přibitý ke zdi, tak si jde všimnout, že na stolku není položený telefon. Později tam ale bude. (Duoscop)

Reklama

Reklama