Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (304)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Padol Biely dom, padol Londýn a logicky tak v tejto trilógii padol aj filmový zážitok, ktorý ani v predchádzajúcich častiach nebol ničím výnimočným. Takého dobrého herca ako je Gerard Butler je škoda na tak ploché akčné thrillery, a to predovšetkým také, kde stále zachraňujú amerického prezidenta. Veď to je už kategória sci-fi, kto by dnes Trumpa chcel zachrániť? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemné akční béčko, které diváka vrátí do 80. let, kdy se nehrálo na příběh ale na drsné hrdiny a výbušnou akci. Gerard Butler, už trochu stárne a na tom postavil celou postavu, u které nikdy nevíte, jestli jí skolí nepřítel nebo infarkt, ale i díky tomu má postava nový rozměr a divák jí tak rád fandí. K tomu si připočtěme velice slušnou akci s minimem digitálních triků a máme tu žánrovku, která neudělá díru do světa, ale fandy rozhodně potěší. Klidně si dám i čtvrtý díl. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Už je zjevné co tahle série nutně potřebovala - aby z ní táhl do háje její důchovní otec, nesmrtelný břídil Antoine Fuqua. Bez něj jsou to na rozdíl od prvního dílu najednou vtipné a tak akorát nadsazené akční béčka do kterých se Gerard Butler přímo narodil. Vůbec by mi nevadilo kdyby tímhle stylem zvládal točit další pokračování až do důchodu. 7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $40miliónov║Tržby USA $69,030,436║Tržby Celosvetovo $146,661,977▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,476,982║ Tržby za predaj DVD v USA $8,636,270║ Anjel zas padol na držku a zasa čisto béčkoví pád. Rovnako ako druhý diel, ani tretí moc vody nenamútil. Butler tu vypadá ako po infarkte, už ani nie je nejako zvlášť obratný. Akčná stránka taká skôr medziach, už toľko nepreháňa v likvidácii. Dejovo už len klasická rutina bez nápadu. Moc som si teda nemlsol. /50%/ ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

…….z trilogie s Gerardom Butlerom -prvý diel :Pád Bieleho domu,druhý diel: Pád Londýna a toto je tretí diel....všetko len voľné pokračovania, bez bližšej náväznosti.Tento diel som videl ako prvý a ....aj keď mi Butler nie je extra sympatický skôr mi pripomína nejakého mäsiara,bez charizmy a ako herec mi tiež nepríde niečo extra....ale bavil som sa a..... dalo sa to pozrieť....akčné,stále sa niečo dialo a táto čast - ex post- sa mi videla ako najlepšia. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama